Новини

«(Не)звичайна школа»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Ось і розпочався новий навчальний рік! Про те, яким він буде (та має бути) дискутували впродовж канікул, розмірковують зараз та будуть обговорювати, певно, всі 9 навчальних місяців. Поки що насправді ясно одне – ми маємо бути гнучкими та готовими до різних сценаріїв. І що цей навчальний рік буде незвичайним. Але наші школи та вчителі готові!

До речі, чи багато ваші учні знають про історію власної школи? А про те, як може бути організоване навчання в інших закладах освіти (як України, так і світу)? Упевнені, вашим учням буде цікаво дізнатися про найпрестижніші та найвіддаленіші заклади освіти, а також про різноманітні шкільні рекорди та цікавинки. Саме для того, аби допомогти учням дізнатися багато цікавої та корисної інформації, ми створили новий захопливий і пізнавальний конкурс «(Не)звичайна школа».

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям розширити кругозір та ще раз переконатися в необхідності здобуття знань для досягнення життєвих цілей. Завдяки участі в конкурсі діти дізнаються:

  • яка школа встановила рекорд України в номінації «Найбільша кількість учнів в одному навчальному закладі» (і скільки ж їх було);
  • які школи вважаються найбільшими та найменшими у світі;
  • чи правда, що тисячі школярів по всьому світу щодня ризикують життям, аби дістатися до школи;
  • чи в усіх країнах учні мають можливість насолоджуватися довгими літніми канікулами;
  • чому в деяких країнах Азії, Африки та Південної Америки дівчата не відвідують школу.

І це, звісно, ще далеко не все! Ми зібрали багато цікавої та важливої інформації про школи України та світу, що допоможе розширити кругозір ваших учнів.

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 6 вересня до 5 жовтня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter