Шукаєте цікаві можливості для підвищення кваліфікації? Хочете покращити професійну майстерність? Тоді пропонуємо долучитися до наших вебінарів!

Ви неодмінно дізнаєтеся: 

  • як створити адвент-календар класу;
  • як уцікавити дистанційку в початковій школі;
  • як застосувати формувальне оцінювання на уроках фізкультури;
  • лайфхаки із проведення внутрішкільного контролю.

Лайфхаки сучасного класного керівника: створення адвент-календарів для класу

Як допомогти учням налаштуватися на навчання після зимових свят? Привнесіть в освітній процес елемент інтриги та очікування чогось неймовірного! І чудовий варіант – створити й упорядкувати адвент-календар вашого класу.  Це розпалить інтерес учнів на початку навчального семестру та вмотивує на здобуття нових знань. 

У межах вебінару Софія Бенза,  класна керівниця та вчителька інформатики, розповість про створення й оформлення адвент-календаря. Також ви дізнаєтеся, як дібрати до нього цікаві події та свята. Це чудова можливість не тільки вмотивувати дітей, але й урізноманітнити уроки творчістю й інтерактивом! 

Крім того, всі зареєстровані на вебінар учасники можуть скачати безкоштовну авторську інструкцію зі створення адвент-календаря. Тож мерщій реєструйтеся та створюйте яскравий календар для свого класу! 

Долучитися 24 січня о 18:00 (понеділок)

Форми та методи дистанційної роботи з учнями початкових класів

Пригадайте себе на початку дистанційного навчання і зараз! Учителі значно підвищили професійну майстерність у галузі онлайн-освіти, опанували нові інформаційно-комунікаційні технології та інтерактивні методи викладання. Проте що більше дієвих інструментів учителювання, то краще!

Як обрати найефективніший спосіб взаємодії з молодшими школярами? Які цифрові інструменти варто використовувати для асинхронної роботи? Дар'я Грицик, учитель початкових класів, відповість на ці запитання. І навіть більше – ви дізнаєтеся про прийоми роботи з Google Meet та Zoom, а також форми взаємодії онлайн!

Тож обов’язково беріть участь!

Долучитися 25 січня о 18:00 (вівторок)

Формувальне оцінювання на уроках фізичної культури: теорія і практика

Як успішно втілювати засади НУШ на уроці фізкультури? Один зі способів – використовувати сучасні підходи до оцінювання. Насамперед формувальне оцінювання, адже міжнародні експерти стверджують, що це одна з найефективніших досліджених стратегій підвищення рівня навчальних досягнень учнів.

А як на практиці застосувати формувальне оцінювання на уроках фізичної культури? Про це у межах вебінару розповість Дмитро Лазебний-Чоловський, учитель року 2018. Також ви актуалізуєте теоретичні знання щодо ефективного використання різних видів оцінювання на уроках.

Викладаєте фізкультуру? Цікавитеся формувальним оцінюванням? Не пропустіть вебінар!

Долучитися 26 січня о 18:00 (середа)

Внутрішкільний контроль у закладі освіти: роль заступника директора з навчальної роботи

У заступника директора безліч напрямків роботи! Як спростити проведення внутрішньошкільного контролю? Насамперед варто чітко виокремити об’єкти, що потребують контролю, та опанувати типові схеми для його проведення. А ще – завжди мати під рукою теку необхідних шаблонів!

На вебінарі Дар’я Демчук-Маригіна розповість найважливіше з теми: перелік об’єктів контролю в навчальному році, моніторинг навчальних досягнень учнів та відвідування уроків основної школи. Окрім цього, ви дізнаєтеся, як аналізувати результати контролю та моніторингу в школі!

Мастхев для заступників директора! Тож обов’язково реєструйтеся на вебінар.

Долучитися 27 січня о 18:00 (четвер)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter