Дайджест вебінарів тижня: Онлайн-олімпіада, методика роботи з термінами, викладання у ЗПТО та ЗФПО.

Цього тижня ми підготували для вас 3 вебінари! Вони точно не залишать вас байдужими та значно спростять роботу педагогів. 

Ви дізнаєтеся:

  1. Як допомогти дітям увійти в навчальний тонус за допомогою Всеукраїнської онлайн-олімпіади від «На Урок» 2022?
  2. Як педагоги ЗПТО і ЗФПО можуть покращити власну роботу?
  3. Як допомогти дітям не зазубрювати поняття, а дійсно їх зрозуміти?

Реєструйтеся на наші нові вебінари, щоби дізнатись ще більше цікавого!

Онлайн-олімпіади та конкурси «На Урок»: від актуалізації знань до підвищення навчальної мотивації

Як допомогти дітям увійти в навчальний тонус після зимових канікул? І не перегоріти самим? Простий і дуже дієвий інструмент: долучіть учнів до наших Онлайн-олімпіад та конкурсів! Вони з року в рік доводять свою ефективність і не просто так є дуже популярними. Це демонструє статистика: 142 тис. українських педагогів бодай раз реєстрували школярів на одну з наших Інтернет-олімпіад.

Тож ми можемо впевнено говорити не тільки про практичну користь навчальних змагань від «На Урок», але й про високу якість!

У межах вебінару Віктор Немченко розповість, як Онлайн-конкурси та олімпіади від «На Урок» можуть спростити роботу вчителя. І водночас підвищити навчальну мотивацію дітей! Також ви дізнаєтеся про алгоритм реєстрації учнів та особливості XII Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок».

Тож якщо бажаєте дізнатися більше про зимову Онлайн-олімпіаду 2022, скоріше реєструйтеся на вебінар! 

Долучитися 17 січня о 18:00 (понеділок)

Викладання предметів фізико-математичного циклу в закладах професійно-технічної та фахової передвищої освіти

Профільних вебінарів для педагогів ЗПТО і ЗФПО не так багато! А лайфхаків для викладання предметів фізико-математичного циклу в цих закладах тим паче. Втім, учителювання у ЗПТО і ЗФПО дещо відрізняється від шкільного. 

І все це слід брати до уваги, готуючи майбутніх фахівців! 

Як викладати предмети фізико-математичного циклу, орієнтуючись на спеціальність студентів? Як допомогти майбутнім робітникам і молодшим бакалаврам бути конкурентними на ринку праці? На ці запитання відповість Сергій Петрович під час вебінару. Додатковий бонус: учасники вебінару дізнаються, як застосовувати комп’ютерні симуляції та практико-орієнтовані проєкти на уроках. 

Це неймовірна можливість підвищити кваліфікацію викладачам предметів фізико-математичного циклу, а також педагогам ЗПТО і ЗФПО. Тож обов’язково беріть участь!

Долучитися 18 січня о 18:00 (вівторок)

Методика роботи з поняттями і термінами на уроках суспільно-гуманітарного циклу

Термінологія є основою багатьох навчальних тем. Неможливо опанувати шкільний предмет, не знаючи ключових визначень. І тут є нюанс: чи помічали ви, що діти зіштовхуються із труднощами у запам’ятовуванні ключових понять?  

Як допомогти дітям легко запам’ятати ключові дефініції? У професійному арсеналі вчителя обов’язково мають бути спеціальні прийоми. 

У межах вебінару Наталія Понежа поділиться прийомами роботи з поняттями. І все це на прикладі шкільного курсу історії, правознавства та громадянської освіти! 

Хочете, щоби ваші учні не просто зазубрювали, але розуміли та вміли пояснити поняття і терміни? Тоді не пропустіть вебінар!

Долучитися 19 січня о 18:00 (середа)

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter