Новини

Онлайн-тести – новий функціонал від «На Урок»

Вважається, що тестування – один з кращих способів оцінювання знань учнів. І з цим важко не погодитися! Саме тому наша команда розробила та запустила новий функціонал, який точно сподобається і вам, і вашим учням – онлайн-тести «На Урок».

Якими мають бути онлайн-тести? Зручними! І це найголовніше, адже нікому не хочеться довго розбиратися з функціоналом, а потім витрачати багато часу на створення невеличкого опитування. Ми вивчили світовий досвід, врахували всі нюанси та розробили сервіс, який допоможе зробити навчання ще зручнішим та цікавішим!

Унікальні особливості онлайн-тестів «На Урок»

  • Перший на 100% українськомовний ресурс для створення онлайн-тестів.
  • Робота із сервісом є і буде безкоштовною.
  • Відкрита база тестів, створених користувачами сайту, з усіх шкільних предметів та різних навчальних тем.
  • Передбачена інтеграція з особистим кабінетом вчителя та учня.

Обирайте формат запитань, працюйте з усім класом чи з окремими учнями – жодних обмежень! Інтерфейс нового функціоналу настільки простий, що ви зможете швидко створити тест навіть під час уроку. І, звісно, це чудовий варіант для домашнього завдання. Виконувати тести можна фактично на будь-якому пристрої. А незабаром ми додамо можливість роздрукувати тест для дітей, у яких немає потрібного гаджету.

Результати тестування будут доступні миттєво: ви зможете одразу зрозуміти, які труднощі виникають в учнів та провести роботу над помилками. А учні зможуть одразу дізнатися, скільки балів вони набрали, що є ще й чудовим стимулом для подальших звершень!

Окрім чудової можливості створювати онлайн-тести, на вас чекає ще один сюрприз: Бібліотека тестів, де буде зібрано тисячі тестів від учителів з усієї країни – у вас завжди буде джерело для натхнення. А ще не забудьте додати індивідуальності та зробіть свій тест особливим, використавши різноманітні фото або малюнки.

Спробуйте створити свій перший тест та переконайтеся, наскільки це зручно!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter