Навчання у зручному темпі, у кращих експертів та огляд тем, що цікавлять саме вас... Справжня мрія, чи не так? Що ж, мрії збуваються на освітньому проєкті «На Урок», і це чудово! Навчайтеся у кращих та самі ставайте кращими щотижня!

Календарне планування: як забезпечити академічну свободу вчителя і працювати на результат

Наразі практично не існує чітких вимог до календарного планування. З одного боку це дає певну свободу, але з іншого – педагоги змушнні шукати голку в копиці сіна: документи, що регламентують вигляд та зміст плану, способи відображення компетентнісного підходу у викладанні тощо. Погодьтеся, це не завжди легко!

Маст-хев календарного планування:


Про лайфхаки календарного планування вже зовсім скоро розповість Наталія Понежа. У межах вебінару ви дізнаєтеся: як скласти план так, щоби забезпечити компетентнісний підхід і відобразити наскрізні лінії, а також про редагування плану під час навчального року.

Долучитися 25 серпня о 18:00 (середа)

Планування ефективної роботи вчителя природничих дисциплін у новому навчальному році

А як ви готуєтеся до нового навчального року? Адже інструментів безліч, тільки й потрібно обрати найзручніший! Можна скористатися готовими матеріалами або можна підійти до завдання творчо творчо та створити свій унікальний продукт. Серед готових матеріалів, якими можна скористатися, наші чудові лабораторні роботи. 

Які лабораторні роботи варто включити в план викладання природничої дисципліни?


Як зробити програмний матеріал цікавим та допомогти школярам досягти неабияких висот? Як закохати дітей у природничу дисципліну? Ірина Дядюшкіна поділиться теоретичними та практичними лайфхаками: планування роботи вчителя природничих дисциплін на новий навчальний рік, лабораторні й практичні дослідження та цікаві форми взаємодії учасників освітнього процесу.

Долучитися 26 серпня о 18:00 (четвер)

Практичні поради щодо сексуальної освіти учнів із ООП

Сексуальна освіта потрібна кожному. У вас ще є сумніви з цього приводу? Це точно результат навіюваних міфів та стереотипів, які треба долати. А особливо сексуальна просвіта потрібна дітям з ООП! Адже їм може знадобитися допомога не тільки в прийнятті змін у тілі, а й у розумінні основ соціальних норм та дослідженні романтичних стосунків. 

То чому сексуальна освіта настільки важлива?


Наталія Івашура розповість про цілі та принципи сексуальної просвіти, а також поділиться стратегіями її впровадження та особливостями навчання дітей та підлітків з ООП.

Долучитися 27 серпня о 15:00 (п'ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter