Чи відчуваєте ви, що вже промайнула більша частина літа? Тож поки ще є час – насолоджуйтеся теплом і сонечком, а також не втрачайте чудових освітніх можливостей від «На Урок»! Наступний тиждень буде неймовірно активним, адже ми підготували для вас цікаві та пізнавальні вебінари. Тож мерщій підвищувати педагогічну майстерність разом із нами.

Систематизація шкільної документації перед початком навчального року: як не закопатися в наказах і звітах

Новий навчальний рік – не тільки купа емоцій, а й величезна робота з упорядкування документації. І це спільна справа всього педагогічного колективу: директора, вчителів-предметників, класних керівників, заступника директора тощо. Накази, звіти, акти… Аби розібратися в усіх нюансах, потрібно постійно моніторити законодавчі нововведення.

Як перевірити готовність закладу до нового навчального року? За цим списком!


Окрім цього, школа має підготувати звіти вересня РВК-83 та ЗНЗ-1, а також документи щодо тарифікації педагогічних працівників. Ми переконані, що ви все це вмієте! А Дар’я Демчук-Маригіна поділиться важливими порадами та лайфхаками, а також допоможе систематизувати ваші знання про шкільну документацію. 

Долучитися 9 серпня о 18:00 (понеділок)

Аналіз ліричного твору: мовознавчий і літературознавчий виміри

А ваші учні люблять аналізувати твори? Напевно, не всі. Адже для того, щоби якісно дослідити твір потрібно не тільки його прочитати, а й справді зрозуміти та розібратися в усіх нюансах. І для цього потрібно знати, як це робити! Особливо складно буває впоратися з ліричними творами. І для того, щоби ваші учні стали геніями аналізу поезій, даруємо коротку підказку:


Аналізувати ліричний твір так само цікаво, як і шукати заховані скарби. Олеся Тєлєжкіна розповість, як зробити це завдання справді захопливим для школярів! Долучайтеся до вебінару та дізнайтеся більше про виражально-зображальні засоби увиразнення та орієнтовні прийоми роботи з ліричним текстом. 

Долучитися 11 серпня о 18:00 (середа)

Створення електронного освітнього контенту: особливості, труднощі, авторське право

Електронний освітній контент – це сучасно, зручно та ефективно. Конспекти до уроків, презентації, майстер-класи, матеріали для друку… Їх можна створювати самостійно, а можна знайти все необхідне в Інтернеті. Але коли ми використовуємо електронний освітній контент, створений колегами маємо пам'ятати про авторське право. 

Спочатку пригадаймо, як можна використати Інтернет на користь:


У межах вебінару Євгеній Ігнатено детально розкаже про те, що таке електронний освітній контент. І головне – як його створювати та використовувати розробки інших, не порушуючи при цьому авторського права. 

Долучитися 13 серпня о 15:00 (п'ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter