Підвищувати педагогічну майстерність – не просто важливо, а дуже цікаво та захопливо! Особвливо якщо робити це разом із «На Урок». Тим паче, що наступного тижня на вас чекають неймовірно корисні вебінари від справжніх майстрів!

Уже наступного тижня ви дізнаєтеся: 

Як навчати дитину з ООП: теорія, практика, інновації

Не будемо приховувати: викладати в інклюзивних класах не завжди просто. Педагог, який працює з дітьми з особливими освітніми потребами, має завжди тримати руку на пульсі освітніх змін та вивчати нові підходи до викладання. Одним із найцікавіших напрямків у сфері інклюзивної освіти цілком справедливо вважається нейропедагогіка. До речі, вона стане у пригоді всім без винятку!

Чому важливо слідкувати за нейропедагогікою?


Прокачати знання в області викладання і взаємодії в інклюзивному просторі можна на вебінарі Світлани Зайцевої. Сенсорна інформація, нейропедагогіка, імерсивні засоби навчання, «Творчий щоденник»… Уже цікаво дізнатися, що це заметодики та як вони працюють, чи не так? Тож не пропустіть!

Долучитися 16 серпня о 16:00 (понеділок)

Практичний upgrade гендерних компетентностей в освітньому процесі сучасної школи

Чи потрібна сучасній школі гендерна компетентність? Однозначно так, адже без неї дітям не обійтися в майбутньому. Просвіта з гендерних питань дозволяє позбутися стереотипів та прикрих упереджень: зробити дітей більш толератними, чутливми та свідомими. А головне – гендерні окуляри неабияк розвивають критичне мислення! 

Із чого почати гендерну просвіту?


Досі сумніваєтеся, чи існують в українській школі гендерні стереотипи та не впевнені, чи варто взагалі торкатися цієї теми? Тоді Олена Золотоверха вас остаточно переконає у важливості розвитку гендерної компетентності та поділиться важливими знаннями. Про що говоритимемо в межах вебінару? Дізнаємося, як провести гендерний аудит закладу освіти, сформувати гендерну компетентність вчительства та зробити освітній простір гендерночутливим!

Долучитися 17 серпня о 18:00 (вівторок)

Документація асистента вчителя: принципи ведення та корисні поради

Від асистента вчителя залежить багато: від прийняття дитини колективом до індивідуалізації процесу навчання. Ефективна взаємодія членів команди супроводу, адаптоване середовище й програма, моніторинг процесу – все це впливає на результати навчання школяра та його прогрес. А ще на асистента вчителя чекає багато паперової роботи: не надто веселої, але такої необхідної.

Щоби нічого не пропустити, скористайтеся чек-листом:

Наталія Івашура дасть безцінну для асистента вчителя інформацію. На вебінарі ви дізнаєтеся про грамотну організацію співпраці команди супроводу та створення індивідуальної програми розвитку. І найголовніше – поради щодо ведення документації!

Долучитися 18 серпня о 15:00 (середа)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter