Новини

Розпочинається весняна хвиля освітньої програми eKids від EPAM Ukraine

Ваші учні зацікавлені у вивченні інформатики та в майбутньому бачать себе програмістами? Тоді глобальна соціальна ініціатива EPAM еKids із навчання школярів основам програмування неодмінно їх зацікавить!

Ключова мета проекту EPAM еKids – поширення знань про програмування, заохочення до подальшого розвитку, а також надання можливості дітям спробувати свої сили в одній з найпопулярніших професій у світі.

Вперше соціальний проект від відомої IT-компанії EPAM був презентований в Україні три роки тому і зараз активно набирає обертів. За цей час вже сотні школярів отримали базові знання з програмування на мові Scratch, а також HTML/CSS і Python.

Навчання триватиме протягом березня та квітня в Харкові, Києві, Дніпрі, Вінниці та Львові, де є офіси компанії. Опанувавши мову Scratch, діти зможуть створювати мультфільми, ігри та інформаційні проекти на одну з тем Цілей сталого розвитку суспільства. У якості викладачів виступатимуть безпосередньо співробітники компанії EPAM. У цьому році навчання на волонтерських засадах проводитимуть більш ніж 80 тренерів, кожен з яких пройшов ретельну підготовку.

Наразі бажання взяти участь у проекті еKids виразили понад 190 школярів і це лише початок. Дізнатися більше про навчання можна, завітавши на сайт компанії EPAM та в групі на Facebook.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter