Новини

Сертифікація педпрацівників у 2022 році: яким буде тест

В Українському центрі оцінювання якості освіти розповіли про те, яким буде тест, що мають скласти в межах Сертифікації у 2022 році педагогічні працівники. 

В УЦОЯО зазначили, що зміст тесту визначатиметься Програмою незалежного тестування, а орієнтовний розподіл завдань відповідно до розділів (підрозділів) Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань уже затверджено відповідними наказами.

Загалом тест міститиме 100 завдань із вибором однієї правильної відповіді, на виконання яких відведено 180 хвилин. Щодо результатів незалежного тестування, то вони визначатимуться на підставі набраної учасником сертифікації кількості балів за виконання тестових завдань.

В УЦОЯО також нагадали, що цьогоріч реєстрація для проходження сертифікації триматиме впродовж 1–15 серпня 2022 року включно й проводитиметься у два етапи:

  • основний етап (01–08 серпня) – в межах граничної кількості для кожного регіону;
  • додатковий етап (09–15 серпня) – в межах загальної граничної кількості (2500 учителів).

Реєстрацію вчителів початкових класів для проходження сертифікації у 2022 році достроково буде припинено в тому разі, якщо 2500 осіб сформують бланки реєстраційних карток-заяв.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter