Новини

Сезон перемог: «На Урок» оголошує початок осінніх олімпіад

Упевнені, ви довго чекали саме на цю новину! Освітній проєкт «На Урок» оголошує сезон інтернет-олімпіад відкритим! Ця осінь буде незабутньою! І неймовірно цікавою. 

Вважаєте, що саме час повторити матеріал, вивчений протягом минулого навчального року? Тоді неодмінно зареєструйте своїх учнів для участі у VII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді від «На Урок» (Осінь-2020)! Це чудова можливість перевірити власні зання, випробувати вміння та потренуватися. 

На учнів чекає 19 неймовірних олімпіад, 19 подорожей світом знань, 19 можливостей перемогти! Над розробкою завдань працювали досвідчені методисти, всі завдання створені згідно з чинною програмою. Тож будьте певні, ми визначаємо реальний рівень знань! 

Змагання, втамування цікавості, визначення свого рівня та можливості для подальшого розвитку – це все переваги, які отримують учасники наших олімпіад. До того ж усі учні зможуть знайти те, що цікавить саме їх:

  1. Предмети початкової школи.
  2. Я досліджую світ.
  3. Математика.
  4. Українська мова та література.
  5. Мистецтво.
  6. Історія.
  7. Географія.
  8. Англійська мова.
  9. Зарубіжна література.
  10. Основи здоров'я.
  11. Інформатика.
  12. Німецька мова.
  13. Громадянська освіта.
  14. Трудове навчання (дівчата).
  15. Трудове навчання (хлопці).
  16. Біологія.
  17. Правознавство.
  18. Фізика.
  19. Хімія.

Усі олімпіади безкоштовні. Узяти участь може кожен, незалежно від шкільних оцінок та рівня знань. Головне – бажання навчатися, дізнаватися нове та перемагати! 

Реєстрація вже стартувала та триватиме до 22 листопада.  Тож встигнути можуть усі охочі! Завдання олімпіад будуть відкриті із 5 жовтня до 22 листопада включно. Традиційно на виконання завдань відводиться 40 хвилин, а працювати можна у будь-який зручний час, навіть удома. 

Зверніть увагу! Реєстрація буде відкритою до завершення олімпіади, тому ви та ваші учні точно встигнете!

23-24 листопада ми підбиватимемо підсумки, а отримати результати ви зможете вже 25 листопада. 

Зареєструватися можна за посиланням: https://naurok.com.ua/olimpiada. Зауважте: заявлені минулого року класи автоматично переводяться на наступний рік.

Виховуємо переможців!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter