Новини

Школи України поступово переходять на дистанційне навчання

Усе більше шкіл країни переходить на дистанційне навчання: це пов'язано з новою хвилею захворюваності на COVID-19. Як повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, за даними на 28 січня на дистанційку перейшло 4 726 ЗЗСО. Але це не остаточні дані: наразі з'являється все більше повідомлень із регіонів про перехід на дистанційне навчання. Таке рішення прийняли навіть там, де спочатку сподівалися обійтися без дистанційки. 

До речі, лише кілька днів тому МОН порекомендувало перевести на дистанційне навчання учнів 5-11 класів. І це логічно, адже наразі частка випадків хвороби на COVID-19 серед дітей та випадків госпіталізації дітей досягла найвищих значень за весь час пандемії (такі дані надала Національна академія наук). Втім, остаточне рішення все одно залежить від місцевих управлінь освітою та засновників ЗЗСО.

Також стало відомо, що у Києві не виключають, що найближчим часом на карантин можуть закрити всі школи. Причина та сама: зростання захворюваності на COVID-19 серед дітей. Про це розповіла заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко в інтерв'ю Укрінформу.  

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter