Новини

«Думай і дивись як фотограф»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

У 1826 році Нісефору Ньєпсу вдалося зробити першу вдалу фотографію. Тоді ніхто навіть не міг подумати, що колись у майбутньому фотографія перетвориться на справжнє мистецтво, а світлини зможе робити кожен, та ще й у будь-який момент! Сьогодні кожен із нас може зупнити мить, яку прагне запам'ятати, і це неймовірно круто! 

А ваші учні люблять робити фото? Упевнені, що так! І цілком можливо, що серед них є майбутні успішні фотохудожники. Але перш ніж опанувати мистецтво фотографії, варто дізнатися про нього якомога більше, чи не так? Саме тому для всіх, хто любить фотографувати та прагне зробити свої світлини ще кращими, ми створили новий цікавий конкурс «Думай і дивись як фотограф»!

Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям отримати більше корисної інформації про фотомистецтво. Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • коли з'явився перший фотоапарат?
  • що таке «золотий час»?
  • яке додаткове обладнання використовують фотографи для створення незабутніх світлин?
  • як правильно побудувати композицію?

І не тільки! А ще школярі неодмінно дізнаються багато цікавих фактів про відомі фотороботи та їхніх авторів!

Ми розробили цікаві інтерактивні завдання та доповнили їх величезною кількістю ілюстрацій, відео та анімації. Школярам точно не буде нудно! Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 17 січня до 17 лютого, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter