Новини

«Stand with Ukraine»: новий пізнавальний конкурс від «На Урок»

Україна – єдина, сильна та незламна країна. Нашою мужністю захоплюється весь світ, нас підтримує вся світова спільнота, і діти мають можливість в цьому переконатися. Розуміння того, що з нами солідарні мільйони людей, допомагає триматися та впевнено йти до перемоги.

Як саме світ підтримує Україну? Найперше – це віськова та дипломатична допомога, але це ще далеко не все. У країнах ЄС чи не щодня проходять багатотисячні мітинги, зірки записують треки на нашу підтримку (і вони одразу стають хітами), а головні будівлі світу підсвічуються синьо-жовтими кольорами. Але насправді це ще далеко не все! 

Саме для того, аби допомогти школярам отримати більше корисної інформації, ми створили новий цікавий та неймовірно важливий конкурс «Stand with Ukraine». Конкурс розрахований на учнів 1-11 класів і покликаний допомогти дітям дізнатися про держави, які підтримують нас у прагненні миру та свободи. Завдяки участі в конкурсі діти отримають відповіді на запитання:

  • хто повернув популярність пісні «Ой у лузі червона калина»?
  • як підтримав Україну Ілон Маск?
  • на честь якого виду озброєння називають дітей?
  • хто з відомих британців підтримав Україну?

І це, звісно, ще далеко не все. Школярі отримають дізнаються багато цікавої інформації про благодійні заходи та акції підтримки в різних куточках світу, про країни і людей, які і словами, і справами допомагають українцям у боротьбі. Ми вдячні кожному!

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває з 15 квітня до 15 травня, доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь!

Мета нашого конкурсу – не оцінити рівень знань школярів, а доповнити їхні знання, тож ми заохочуємо кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Переможці будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. А кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо. 

 

 

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter