Новини

STEM, STEAM, STREAM і проєкти: нова інтернет-конференція від «На Урок»

Який освітній тренд став не просто черговою цікавою новинкою, а невід'ємною частиною освітнього процесу? Звісно, STEM! І це чудово, адже саме завдяки йому нерідко вдається захопити природничими науками навіть затятих гуманітаріїв. Саме STEM допомагає наочно продемонструвати скептично налаштованим школярам, що фізика та хімія точно стануть їм у пригоді у звичайному житті. Зрештою, саме STEM дозволяє зробити навчання видовищним. 

А ще чудово, що разом зі STEM в освітній процес дедалі активніше входять STEAM і STREAM, додаючи до вже чудово відомих Science, Technology, Engineering і Mathematics ще й Art та Reading. Це все дозволяє не просто урізноманітнітнити навчання, а й допомагає у вихованні всебічно розвинених особистостей. 

Із STEM, STEAM і STREAM нерозривно пов'язане і проєктне навчання, що мотивує, підвищує активність, розвиває креативне та критичне мислення учнів. Разом це – непереможне поєднання! Але як організувати уроки на вищому рівні? Про це поговоримо 15 січня в межах Всеукраїнської інтернет-конференції «STEM, STEAM, STREAM і проєктне навчання». Основна мета цієї інтернет-конференції – допомогти всім учасникам освітнього процесу залучити в роботу основи проєктної діяльності, підходи STEM-, STEAM-, STREAM-навчання, незалежно від того, на яких уроках та з дітьми яких вікових груп планується реалізація ідей. 

Своїми надбаннями ділитимуться наші зіркові спікери:

  1. Юлія Батура – «Telegram-канал – зручний онлайн-простір для наскрізного STEM-навчання».
  2. Ірина Дядюшкіна.
  3. Вікторія Бартюк.
  4. Ліана Корнієнко – «Організація та проведення навчальних віртуальних екскурсій».
  5. Ганна Дудіч – «Інтеграція STEM в стратегію закладу освіти і внутрішню систему забезпечення якості освіти».
  6. Інна Іванова – «Проєктна діяльність в початковій школі».
  7. Олеся Тєлєжкіна – «Можливості використання елементів STREAM на уроках української мови».

Розпочнімо новий рік з корисного та цікавого! Чекаємо на вас 15 січня о 09:30. Реєструйтеся!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter