Новини

STEM-воркшоп від ХПІ у Києві: для тих, хто у захваті від науки

STEM – один із найсучасніших освітніх трендів. А все тому, що наука – це весело та цікаво! Бажаєте самі у цьому пересвідчитися та показати своїм учням, наскільки це круто? У такому разі не пропустіть STEM-демонстрацію фізичних дослідів у стилі «Hands-on Physics Experiments: Science is Fun!» від викладачів ХПІ.

Демонстрація відбудеться у межах виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2018», що проходитеме 15-16 листопада в Українському домі – міжнародному виставковому конгрес-центрі Києва.

На практиці доводити те, що фізика не нудна та не занадто складна наука, а навпаки – весела та цікава, будуть Сергій Белик та Ксенія Мінакова – викладачі НТУ «ХПІ», куратори проекту Арсенал Ідей Україна/Простір ідей: Science&Museums, організатори проекту «Канікули з Політехом» та «Вулична Фізика», а також ментори STEMcamp school.

На гостей заходу чекає цікава та видовищна програма, справжніми родзинками якої стануть магнітна «левітація», оптичні ілюзії та інтерференція, утворення газових розрядів за допомогою катушки Тесли та візуалізація поширення звуку в твердому тілі. І це тільки приблизний перелік!

Шукайте стенд ХПІ на виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2018» та пізнавайте нове!

Освітній проект «На Урок» виступає співорганізатором та партнером воркшопу «Hands-on Physics Experiments 6+» від викладачів та викладачок НТУ «ХПІ», що відбудеться в межах виставки «Освіта та кар'єра – День студента 2018» (м.Київ).

Деталі заходу за посиланням

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter