Новини

Сертифікація вчителів: МОН представило на громадське обговорення проект положення

У Міністерстві освіти і науки України оголосили про завершення роботи над розробкою проекту постанови Кабміну «Про затвердження Положення про сертифікацію педагогічних працівників». Положення має врегулювати процедуру оцінювання професійних компетентностей педпрацівників.

Маєте власну думку чи зауваження? До 9 грудня 2018 року ви можете надіслати їх на e-mail zakon@mon.gov.ua (Божинський Володимир Святославович) або  за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, м. Київ, 01135.

Нагадаємо, що сертифікація вчителів передбачатиме незалежне тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи. Відповідатиме за все Державна служба оцінювання якості освіти.

Наразі відомо, що сертифікація здійснюватиметься на добровільних засадах. Основною метою є підвищення престижності педагогічної праці та заохочення вчителів до подальшого професійного та особистісного зростання. Зверніть увагу на приємний бонус: у разі успішного проходження сертифікації вчителі отримають доплату до посадового окладу в розмірі 20%. Також сертифікація зараховується як проходження атестації.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter