Новини

Сучасні уроки географії та екології: нова інтернет-конференція від «На Урок»

Яскраві підручники і атласи, колекції гірських порід, компаси та глобуси – все це запалює в очах учнів вогники зацікавленості. Але і до цих атрибутів занять вони швидко звикають! Отож учителі мають постійно шукати інноваційні методи та прийоми, які мотивуватимуть юних географів та екологів до навчання. Це можуть бути інтерактивні квести, виставки, походи, проєкти, використання онлайн-ігор та багато іншого. 

А для того, щоби дізнатися більше про інструменти для організації ефективного навчання, зареєструйтеся на Всеукраїнську інтернет-конференцію «Професійний розвиток учителів географії та екології». Її мета – створити для педагогів-предметників умови для самовдосконалення та підвищення кваліфікації. І все це задля ефективної взаємодії зі школярами та урізноманітнення навчального процесу!

Для вас виступатимуть найкращі лектори: 

  1. Демчук-Маригіна Дар'я – «Міжпредметні зв'язки в проєктній діяльності на уроках географії».
  2. Горобець Артем – «Педагогічна діяльність учительства географії та екології: недискримінаційні орієнтири».
  3. Тихомирова Тетяна та Гетта Оксана – «Глобальні катастрофи як основа освітньо-мотиваційних проєктів».
  4. Томченко Ольга – «Відкриті інтернет-ресурси для аерокосмічного дослідження змін клімату».

Дізнайтеся про активізацію пізнавальної діяльності учнів під час занять природничого циклу. Долучайтеся до конференції та не забувайте ставити спікерам запитання. Ми чекаємо на вас уже 22 квітня о 14:00. Реєструйтеся та надихайтеся досвідом одних із кращих педагогів-практиків України! 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter