Новини

Три вчителі України стали лауреатами світової премії Global Teacher Award 2021

Підбито підсумки Global Teacher Award 2021 – міжнародної нагороди від Aks Education Awards, яку присуджують за видатні здобутки у вчителюванні, значний внесок у розвиток учнівства та вплив на спільноту. Продемонструвати високі педагогічні досягнення на світовому рівні серед 110 країн та стати лауреатами престижної премії змогли талановиті вчителі України, серед яких лекторка та авторка матеріалів Освітнього проєкту «На Урок»:

  • Олександр Жук – учитель інформатики Запорізької школи-інтернату «Джерело», який працює з дітьми з порушеннями слуху. У 2018 році він отримав звання найкращого вчителя України за версією Global Teacher Prize Ukraine та потрапив до престижного рейтингу ТОП-30 до 30 років. У 2019-му його відзначили серед ТОП-10 новаторів, які змінюють Україну та світ. Цього ж року він отримав почесний титул одного з 50 найкращих вчителів світової «Нобелівки для педагогів» – Global Teacher Prize.
  • Тетяна Дуцик – вчителька початкових класів Балабинського навчально-вихового комплексу «Школа І-III ступенів – гімназія «Престиж» Запорізької області. Також вона є лауреаткою обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу».
  • Ганна Бут – викладачка Мелітопольського професійного аграрного ліцею та засновниця волонтерського руху «Свічадо». А ще вона є спікеркою Всеукраїнських конференцій та лекторкою вебінарів «На Урок»!

«Завжди говорив і не втомлююсь повторювати, що в Україні – найкращі вчителі та найталановитіші педагоги! Сьогодні вони мають можливість гучно заявити про себе на весь світ. І блискуче це роблять. Досягнення та високий рівень майстерності наших вчителів справедливо визнані міжнародною освітянською спільнотою, і з чим я вітаю нашу країну», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. 

Церемонія нагородження відбудеться 10 жовтня в прямому ефірі на Youtube-каналі та Facebook-стоінці Aks Education Awards.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter