Новини

УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант НМТ з біології

Український центр оцінювання якості освіти представив демонстраційний варіант ще з одного навчального предмета, який учні можуть обрати для складання НМТ. Тепер рівень своїх знань мають можливість перевірити школярі, які оберуть третім предметом біологію.

Пройти демонстраційний варіант НМТ можна за посиланням.

Як і раніше, демонстраційний варіант тесту було розміщено на сайті Львівського регіонального центру оціновання якості освіти. Саме тому, як наголошують в УЦОЯО, інтерфейс тестувальника, із яким зараз працюватимуть діти, певним чином відрізнятиметься від того, який вони побачать на реальому іспиті. Проте кількість запитань, а також їхня структура та тривалість самого тесту лишаться незмінними, тож з цього приводу хвилюватися не варто. 

Тест включає 30 завдань, на виконання яких учні мають 60 хвилин.

І зараз, і під час складання реального НМТ, діти можуть на власний розсуд визначити послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до попереднього запитання та змінювати раніше вибрані варіанти відповідей. А свій результат майбутні вступники знатимуть одразу по закінченню тестування.

Перед початком роботи УЦОЯО просить вступників дати відповідь на 4 запитання про себе – це допоможе центру зібрати важливу статистичну інформацію.

Також є можливість завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ з біології на свій пристрій, виконати завдання, а потім звірити відповіді з правильними.

Нагадаємо, що раніше УЦОЯО представив демонстраційні варіанти завдань з української мови, математики, історії України, фізики та англійської мови.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter