Новини

УЦОЯО опублікував демонстраційний варіант НМТ з англійської мови

Сьогодні Український центр оцінювання якості освіти презентував демонстраційний варіант Національного мультипредметного тесту з англійської мови. Тож учні, які планують її складати, можуть просто зараз перевірити рівень своїх знань.

Пройти демонстраційний варіант НМТ можна за посиланням.

Уже традиційно демонстраційний варіант тесту розміщено на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Тож варто пам'ятати, що інтерфейс тестувальника буде в дечому відрізнятися від того, із яким діти працюватимуть під час реального іспиту. Але найважливіше, що структура запитань, їхня кількість та тривалість самого тестування лишаються незмінними. 

Тест містить 32 завдання, на виконання яких відводиться 60 хвилин. Важливо, що в НМТ не передбачено завдань із відкритою формою відповіді, також не буде аудіювання. 

Як і під час реального тестування, так і під час проходження демонстраційної версії, діти матимуть можливість змінювати варіанти відповіді, повертатися до тих чи інших завдань та на власний розсуд визначати порядок відповідей на запитання. Результати школярі дізнаються одразу по завершенню роботи.

Перед початком роботи УЦОЯО просить вступників дати відповідь на 4 запитання про себе – це допоможе центру зібрати важливу статистичну інформацію.

Також є можливість завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконати завдання, а потім звірити відповіді з правильними. 

Раніше УЦОЯО представив демонстраційні варіанти завдань з української мови, математики, історії України та фізики.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter