Новини

Володимир Зеленський: Наші вчителі повинні більше заробляти

Адже успіхи учнів залежать також і від зусиль учителів!

У Міжнародний день молоді Президент Володимир Зеленський провів зустріч із випускниками ЗЗСО 2019/2020 навчального року, які набрали найбільше балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. 

«Дуже пишаюся, що є такі дорослі, талановиті випускники й випускниці. Ви молодці. Тому я із задоволенням хотів з вами поспілкуватися, привітати вас. Одна надія на таких, як ви. Тому що нове покоління – це не просто молоді люди, а освічені люди, носії знань».

                                        Президент України Володимир Зеленський

Окрему увагу Презендент звернув на той факт, що діти, які успішно склали ЗНО, представляють різні регіони України, тож можемо говорити про якісну освіту у всіх куточках країни. Тоді як стереотип про те, що найрозумніші діти вчаться лише у столиці, неправильний. 

Володимир Зеленський окремо зазначив, що успішність школярів багато у чому залежить від їхніх учителів. Також він висловив сподівання, що до кінця його каденції ситуація з оплатою праці педагогічних працівників зміниться:

«Наші вчителі повинні більше заробляти, і під кінець каденції всі повинні це відчувати. Люди, які передають знання, мають бути щасливими та не думати про побутові речі чи де і як підзаробити».

Також голова держави зазначив, що держава має зробити все можливе, аби діти не їхали навчатися та працювати в інші країни:

«Ми повинні на державному рівні це робити, щоб вмовити вас не їхати. Ми повинні робити все, щоб дійсно були такі економічні умови, щоб ви могли тут залишитися й знайти гарну роботу – і не лише в Києві».

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter