Новини

«Я – робототехнік!»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

WALL-E, Оптімус Прайм, Сталевий Гігант, С-3PO – це одні з найвідоміших у світі роботів, за пригодами яких діти стежать, затамувавши подих. Ще б пак, адже вони надзвичайні! А ще роботи стали частиною не лише попкультури, а і нашого життя. Настільки невід'ємною частиною, що багато хто вже побоюється, що роботи незабаром буквально захоплять світ (принаймні, саме через них можуть стати непотрібними деякі спеціальності). 

Стоп, не варто одразу пригадувати три закони робототехніки (хоча збірку оповідань «Я, робот» Айзека Азімова цілком можна перечитати). Краще згадайте, як роботи змінили наше життя на краще: саме вони допомагають нам на роботі та вдома, роблять наше життя комфортнішим.

Тож час подякувати роботам та їхнім винахідникам! Саме для цього Освітній проект «На Урок» запрошує учнів 1-11 класів долучитися до учасні у конкурсі «Я – робототехнік!». Ми підготували завдання, які будуть до снаги навіть школярам, які ніколи не вивчали робототехніку. 

На школярів чекає багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, завдяки яким вони дізнаються більше про робототехніку та її користь для людства, пригадають улюблені фільми та мультфільми, а також зрозуміють, як роботи змінюють світ. І, можливо, це настільки надихне учнів, що вони теж захочуть опанувати таємниці робототехніки!

Ресєтрація триває з 12 жовтня по 12 листопада, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Переможцями стають усі! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter