Новини

«Як це працює: водопровід та каналізація»: новий цікавий конкурс від «На Урок»

Чи знають ваші учні, що наявність каналізації – одна з ознак цивілізації? А скільки з нею пов'язано легенд! Наприклад, мешканці Нью-Йорка охоче розкажуть вам, що в місцевій каналізації живуть крокодили. Але це ще досить милий варіант, адже дехто розповідає про справжніх монстрів! Звісно, це лише міські легенди, але в каналізація таки має своїх мешканців: тут живуть бактерії, гриби, водорості та навіть черв'яки. І всі вони виконують особливу роль в очищенні води. Яку саме? 

І взагалі, як працює водопровідна система та каналізація? Як правильно нею користуватися? Саме для того, аби допомогти школярам отримати відповіді на всі ці запитання, ми створили новий неймовірно цікавий конкурс для учнів 1-11 класів «Як це працює: водопровід та каналізація».

На учасників чекають незвичні завдання та захопливі факти, а ще ми додали до завдань корисні поради з користування каналізацією та пояснили, як робити це з турботою про довкілля. А щоб виконання завдань стало ще цікавішим ми доповнили їх дотепними ілюстраціями та відео. 

Завдяки конркусу діти дізнаються, що таке водний слід, що неможна змивати в унітаз (та чому), як працюють очисні споруди, куди зникає вода з вулиць після дощу і не тільки. Уже цікаво, чи не так?

Запропонуйте своїм учням долучитися до пізнавального конкурсу! Реєстрація триває 19 листопада по 17 грудня, а доступ до завдань буде відкрито одразу після реєстрації. Конкурс безкоштовний, тож неодмінно захочуйте кожного учня взяти в ньому участь! 

Переможцями стають усі! Призери будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримає іменні сертифікати. До того ж кожен учитель, чиї учні візьмуть участь у конкурсі, отримає подяку, яка стане підтвердженням його професійної активності та доповнить учительське портфоліо.

Зареєструватися для участі в конкурсі можна за посиланням.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter