Новини

Знову до школи: 10 інтернет-конференція від «На Урок»

Вдала підготовка до початку нового навчального року – запорука його успішного проведення. Ця відповідальна робота вимагає від педагога чималих зусиль та копіткої праці. І часто так не вистачає досвіду,  цікавих ідей та натхнення… Де їх взяти? Усе дуже просто: запитайте у колег! Завітайте 15 серпня на інтернет-конференцію «Підготовка до нового навчального року: поради, ідеї та досвід».

Мета заходу – допомогти вчителям успішно підготуватися до початку навчального року. Наші спікери проаналізують питання, актуальні для сучасної школи: організація навчання та календарне планування, способи боротьби зі стресом та професійним вигоранням, безпека дітей у школі та особливості роботи в інклюзивному класі. А під час панельної дискусії говоритимуть про те, як ефективно підготуватися до нового навчального року.

Як завжди, наші спікери – педагоги-практики, що мають величезний досвід навчання та викладання і готові поділитися ним з учительською спільнотою – Інна Іванова, Тетяна Бондар, Ганна Сукачова, Сергій Горбачов, Анна Ганжа, Олена Казачінер і Тамара Пугач.

Долучившись до конференції, педагоги зі всієї України зможуть знайти натхнення та корисні ідеї для успішного початку навчального року. Станьте частиною спільноти вчителів-інноваторів, які відкриті для обміну досвідом і готові змінювати українську освіту на краще. Чекаємо на вас 15 серпня з 9:00 до 18:30.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter