Новини

«Ок, Google, з днем народження!»: новий конкурс для школярів від «На Урок»

Сучасний світ змінюється надзвичайно швидко. І для того, щоб успішно навчатися та розвиватися, просто необхідно вміло використовувати ресурси Інтернету. Всі ми щодня працюємо з різноманітними сервісами Google. Але чи користуємося ми безліччю можливостей, які відкриває ця найпопулярніша у світі пошукова система? Чи знаємо історію та секрети успіху Google? Адже така інформація неодмінно допоможе школярам у навчанні та професійному розвитку.

І саме для того, щоб підтримати всіх, хто цікавиться інформаційними технологіями та користується сервісами Google, Освітній проект «На Урок» оголошує конкурс «Ок, Google, з днем народження!». Завдання конкурсу не пов’язані зі шкільною програмою. Вони допоможуть учням 1–11 класів дізнатися цікаві факти з історії Google, а також відкриють нові можливості використання інтернет-сервісів цієї компанії.

Реєстрація для участі розпочалася 9 вересня і триватиме до 9 жовтня. Доступ до завдань уже відкритий. Діти можуть виконувати їх до 9 жовтня у будь-який зручний час. Доступ до результатів та нагород буде відкрито одразу після виконання завдань.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter