Позакласний захід до Дня Святого Валентина "А любовь остается жить"

Про матеріал
Даний позакласний захід проводиться в 11 класі до Дня Святого Валентина, а також може бути використаний в інших класах і на позакласних заходах
Перегляд файлу

( Урок-свято до Дня Святого Валентина)

Пісня «Старые слова».

Учитель. Эти слова приходят неожиданно, внезапно. Старые-старые слова, но каждый раз, слушая их, кто-то теряет голову, а у кого-то вырастают крылья, кого-то вдохновляют на великие дела. Именно с этих слов все и начинается.

   Вірш «Все начинается с любви»

Учитель. Сьогоднішній день незвичайний. Декілька століть тому спалахнуло кохання двох юних сердець. І саме тоді серця людей підкорила вірність єпископа Валентина, який не побоявся смерті заради кохання. Це сталося 14 лютого.

Учитель. Отже, сьогодні ми з вами і будемо говорити про саме прекрасне, чисте, світле почуття, яке приходить раптово, неочікувано. Звичайно, це кохання.

- Вечная тема – любовь. Для разговора у нас есть повод, и даже несколько:

  • во-первых – ваша юность.
  • во-вторых – любви все возрасты покорны.
  • в-третьих – День Святого Валентина.

Пісня «Валентинов день».

Учитель. Кохання таємниче і загадкове почуття, воно вічне, як весь наш світ. А чи можна розгадати, пояснити його і чи можна сказати, коли воно приходить? Усі століття сперечалися і будуть сперечатися про нього, але пояснити так ніхто і не зміг.

Вірші. «Что такое любов»

 «Что есть любов»

 «Я спросил в мудреца»

 «Любовь – она бывает разной».

Учитель. Любовь – чистое, светлое, возвышенное чувство. Оно не терпит унижений, оскорблений, неравенства.

«Отдать тебе любовь» (Р.Рождественский).

  «Нащо, нащо тобі питати»

  «Позовешь - не приду»

  Пісня Т.Кароль «Отпусти».

Учитель. Кохання творить чудеса, воно окрилює людей. Воно застає зненацька, до нього ніхто не готується. Прийшло – і ти весь у його полоні.

Вірш «Кохання», «Диалог о любви», «Вона прийшла непрохана, неждана».

Учитель. Любовь возвышает человека. Если ты любишь по-настоящему, ты чувствуешь ответственность за любимого человека. И если среди ураганов жизни и штормов судьбы могут разойтись тропинки, которые только что соединились, но нежность остается навсегда.

Вірш «Ну вот и кончаю милый…», «Спасибо тебе мой милый».

Пісня «Если б не было тебя».

Учитель.

 Кохання… Кожен шукає своє.

Є легенда ніби при творінні

Серце у людини було єдиним.

Але Бог за злочини невинні

Розділив його на половини.

І тепер одна одну шукають

Половини в почуттях кипучих.

Не знаходять, плачуть, проклинають,

А як знайдуть – сходяться жагуче…

    А ще існує легенда, коли Бог створив цей світ, він узяв горіх, розколов його на 2 половинки. З того часу кожен шукає свою половинку. І коли знайде – щасливий усе життя. Я хочу вам молоді побажати знайти свою половинку, знайти своє кохання і бути щасливими.

«Любовь моя, где б ни был ты», «Я не ищу с тобою встреч», «Чудачка».

Пісня К.Арбакайде «Ты на свете есть»

Учитель. На початку нашого свята ми говорили, що «любви все возрасты покорны» і тому присутні у нас на святі гості. Надаємо їм слово. (Вірші про кохання  читають учителі, мами).

- Кожна дівчина тільки мріє про те, щоб дарували їй квіти. Емблемою свята закоханих є червона троянда. Стверджують, що початок цієї традиції поклав Людовік ХІІІ, який подарував Марії-Антуанетті червоні троянди. А червона троянда з’явилася завдяки Афродіті, богині кохання і краси. Вона поспішала на побачення з коханим, який був поранений, наступила на кущ білих троянд і шипом уколола собі ногу. Божа кров пофарбувала їх у червоний колір.

(пісня про троянду).                                                                                      А на последок  я скажу.

- Напам’ять про наше сьогоднішнє свято прийміть валентинки. Нехай вони вас зігрівають і пам’ятайте, що десь є людина, яка вас кохає і шукає.

           (Пісня про Валентина)

 

docx
Додано
16 квітня 2019
Переглядів
875
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку