Пожежна безпека. Казка в малюнках. Кіт Пустун.

Про матеріал
Цікава доступна казка з багатою кількістю малюнків замість слів. Виховання пожжної безпеки. Використовується як на уроках читання так і на виховних заходах
Перегляд файлу

Кіт Пустун

   У дрімучому Картинки по запросу "картинка ліс", на високому пагорбі жив Картинки по запросу "картинка кіт казковий" Пустун. Дуже часто він лякав мешканців лісу: Картинки по запросу "картинка зайчики декілька казкові",Картинки по запросу "картинка вовки декілька казкові", Картинки по запросу "картинка лисички декілька казкові", Картинки по запросу "картинка їжачки декілька казкові", Картинки по запросу "картинка білочки декілька казкові" … То закидає норуКартинки по запросу "картинка лисички декілька казкові" Картинки по запросу "картинкакамінь", то вигребе всі запаси Картинки по запросу "картинка білочки декілька казкові", то  обкидає Картинки по запросу "картинка їжачки декілька казкові" Картинки по запросу "картинка шишка", то дражнить Картинки по запросу "картинка вовки декілька казкові", то ганяє маленьких Картинки по запросу "картинка зайчики декілька казкові". Всі Картинки по запросу "картинка кіт казковий" Пустуна боялися.

   Якось лісовою стежкою  проїжджала Картинки по запросу "картинка карета старовинна в лісі", а з неї ненароком випало цуценя. Воно злякалося та почало https://thumbs.dreamstime.com/b/%D1%83%D0%BD%D1%8B-%D1%8B%D0%B9-%D0%BF-%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D0%B8-69248806.jpg. На його плач збіглися майже всі мешканці лісу: і Картинки по запросу "картинка зайчики декілька казкові", і Картинки по запросу "картинка вовки декілька казкові", і Картинки по запросу "картинка лисички декілька казкові",  і  Картинки по запросу "картинка їжачки декілька казкові", і Картинки по запросу "картинка білочки декілька казкові".  Всі почали заспокоювати його. Але зненацька на гілках дерев  з’явився  Картинки по запросу "картинка кіт казковий"  Пустун. Всі розбіглися, хто куди зміг, лише Картинки по запросу "картинка цуценя" не знало в чому справа, і тихенько продовжило плакати.

   Пустун грізно підійшов до нього і запитав:

  •          Чого скиглиш?
  •          Загубився я. – пошепки промовило Картинки по запросу "картинка цуценя".
  •          А ім’я в тебе є?
  •          Є. Білі.
  •          Будеш моїм другом! – сказав Пустун.

   З того часу Пустун та Білі стали найкращими друзями. Білі часто ображався на Пустуна за його витівки. Та найбільше він сумував за своїм господарем, вдивляючись на Картинки по запросу "картинка зоряне небо".

   Пустун вирішив допомогти новому другові. На світанку вони вирушили у дорогу  до найближчого Картинки по запросу "картинка село".  І, як не дивно, Білі згадав цей шлях. А вже за декілька хвилин почув голос свого  господаря і кинувся стрімголов до нього.  Картинки по запросу "картинка селянин", впізнавши Білі, обійняв його та запросив на обід Пустуна.

   Пустун, будучи не дуже вихованим Картинки по запросу "картинка кіт казковий", знайшов на столі коробку Картинки по запросу "картинка коробка спички на столі", прихопив її з собою.  Повернувшись до Картинки по запросу "картинка ліс", декілька днів Пустун сумував за Білі і зовсім не виходив з Картинки по запросу "картинка будинок у лісі на дереві казковий". Лісові мешканці, помітивши таку тишу, вирішили наблизитися до його будиночка. Пустун помітив їх та вирішив пожартувати.

   Він взяв Картинки по запросу "картинка горящая спичка", запалив його та кинув у відчинене вікно. Але, ой лишенько, зайнявся полум’ям  його  хвостик!  Усе навкруги Картинки по запросу "картинка пожежа"! Густий, їдкий дим огорнув все довкола. Лісові мешканці плакали та не знали куди ховатися. І лише тоді Пустун зрозумів, що накоїв біди. Але вже нічого не виправиш.  Загасивши свого хвостика він чимдуж побіг у Картинки по запросу "картинка село" до Білі по допомогу. 

   Прибігши у Картинки по запросу "картинка село", він розповів, що сталося біда. Білі вислухав та почав лащитися до Картинки по запросу "картинка селянин",  хватаючи  за капці, тягнув у бік лісу. Картинки по запросу "картинка селянин" зрозумів у чому річ, побіг Картинки по запросу "картинка село", сповіщаючи та просячи про допомогу. Селяни швидко загасили Картинки по запросу "картинка пожежа", а всіх лісових мешканців прихистили у себе. А наш Пустун вже більше так не  чинить, як раніше. Він ловить https://i1.wp.com/upload.amiteris.ru/LCx9XR9c-S/image.jpg, чим робить велику користь для селян. І через що отримав нове прізвисько – кіт Мишолов.

docx
Додано
22 жовтня
Переглядів
25
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку