БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 1
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з зеленим горошком, № 221 |
2 |
Приготувати капусту тушковану |
Для цього:
Картопля в супі тверда. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 2
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп селянський з крупою, № 216 |
2 |
Приготувати картоплю відварну з цибулею, №324 |
Для цього:
Картопля в супі тверда. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 3
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з квасолею, № 221 |
2 |
Приготувати кашу пшоняну розсипчасту з цибулею та шпиком, № 406 |
Для цього:
Квасоля тверда, несмачна. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 4
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп з пельменями, № 242 |
2 |
Приготувати млинчики з сиром, №1083 |
Для цього:
Млинчики погано відстають від сковорідки. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 5
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з вермішеллю, № 223 |
2 |
Приготувати капусту смажену, №355 |
Для цього:
Макаронні вироби втратили форму, розвалились В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 6
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп-локшину з грибами, № 236 |
2 |
Приготувати картоплю відварну з цибулею і грибами, №324 |
Для цього:
Суп-локшина каламутний. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 7
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати куліш пшоняний, № 240 |
2 |
Приготувати картоплю смажену у фритюрі, № 355 |
Для цього:
Куліш має гіркуватий смак. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 8
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний, № 215 |
2 |
Приготувати макарони з сиром, № 444 |
Для цього:
Макарони злиплись. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 9
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп овочевий з квасолею, №231 |
2 |
Приготувати картоплю смажену з цибулею і грибами, № 356 |
Для цього:
Суп картопляний з бобовими має непрозорий, темний колір. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 10
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп харчо, №245 |
2 |
Приготувати капусту смажену, № 365 |
Для цього:
Суп картопляний з бобовими має непрозорий, темний колір. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 11
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з рисовою крупою, № 219 |
2 |
Приготувати вареники з картоплею, №1079 |
Для цього:
Рисова крупа у супі тверда. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 12
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з галушками, № 228 |
2 |
Приготувати кашу гречану розсипчасту з цибулею і шпиком, № 407 |
Для цього:
Каша має гіркуватий присмак. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 13
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп з макаронними виробами і картоплею, № 234 |
2 |
Приготувати яєчню з шинкою, № 510 |
Для цього:
На жовтку яєчні білі плями. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 14
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з крупою манною, № 219 |
2 |
Приготувати макарони з грибами, № 447 |
Для цього:
Макарони втратили свою форму. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин
БЕРДЯНСЬКИЙ ЕКОНОМІКО ГУМАНІТАРНИЙ КОЛЕДЖ
БЕРДЯНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТА
Практичне завдання № 15
для проведення кваліфікаційної пробної роботи
з робітничої професії 5122 «Кухар»
за рівнем кваліфікації – 3 розряд
Нормативно-технологічна документація :
Ви працюєте кухарем 3 розряду на підприємстві ресторанного господарства і вам пропонується приготувати, оформити та подати запропоновані страви.
№ з/п |
Навчально-виробниче завдання |
1 |
Приготувати суп картопляний з грибами, № 227 |
2 |
Приготувати пельмені м’ясні відварні, № 1072 |
Для цього:
У пельменів випала начинка. В чому причина. Як це попередити?
Під час роботи суворо дотримуватися правил виробничої санітарії та гігієни, охорони праці.
Термін виконання 7 годин