Презентація - портфоліо "Діти"

Про матеріал
В кінці кожного навчального року бажано підбивати підсумки своєї роботи з учням. Це бажано зробити у цікавій та нестандартній формі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Стелиться шкільна стежина,Разом ми одна РОДИНА!6 В

Номер слайду 2

Наш девіз!Ми прикольні , ми круті, ми завжди на висоті. Разом ми велика сила, бо працюємо щосили.

Номер слайду 3

У нас є класний керівник,Який для нас такий, як мама. До нас, таких як є, він звик,І любить нас усіх так само. Всі таємниці наші знає,За цілий клас переживає. На захист нам, як квочка підлітає,Від кривдників та двійок захищає. Кровіцька Лариса Ярославівна

Номер слайду 4

Староста класу : РОЙКО КАРІНАЗаступник старости : РАДИК ОКСАНА

Номер слайду 5

Гаврилюк Артур – спортивний сектор. Друк Денис – спортивний секторІванов Юрій – спортивний сектор. Дідик Юліан – спортсмен класу. Братунь Вадим – відповідальний за спортивну роботу. Фінів Роман – відповідальний за спортивні змагання. Манжула Роман – організатор «Рухливі ігри»СЕКТОР

Номер слайду 6

Бриняк Анастасія – класний художник. Голінка Андрій – організатор конкурсу «Умілі ручки»Козак Андріан – організатор ручного дозвілля. Сташкевич Ульяна – художній сектор. Свердан Анастасія – художній сектор

Номер слайду 7

Ворона Софія – відповідальна за квіти. Поліха Аліна – відповідальна за озеленення. Юзва Святослав – відп. за озеленення. Дмитриєвський Лев – книголюб

Номер слайду 8

Демчунь Володимир та Джуга Артем– інформатор класу. Михальчук Яна та Костюк Андріана – члени УРС «Лідер»

Номер слайду 9

Музика Дмитро,Скоблюк Олександр та Ганчар Вікторія – організатори масових заходів, культурно масовий сектор. Потоцький Захар та Штикало Владислав – навчальний сектор

Номер слайду 10

Мусій Олег та Олекса Софія - Марія – сектор «Солодко»Пишко Михайло – креативчик у Пишка

Номер слайду 11

Солодко у школі нам з Михайликом жити,І з майбутнім кондитером всі хочуть дружити. «Креативчик у Пишка » в школі відкриває,Печивом смачненьким радо пригощає. Проводить майстер-класи нам по тортовій справі,Добрий приклад подає на шкільній він лаві.

Номер слайду 12

Актив класу в нас КРАСИВИЙ,Для хлопців-приманка,Такі чарівні й неповторніКарінка й Оксанка. Як ті перли на бусах Усмішкою грають, Настрій кожному із нас в класі піднімають.

Номер слайду 13

Милий хлопчик Андріан,Сам по собі – гарний пан. Кубик – рубик він складає,Мислення логічне на уроках проявляє.

Номер слайду 14

Аліночка у навчанні Добрий приклад подає. Чемна, мила, скромна, ніжна. Як ромашка білосніжна.

Номер слайду 15

В хлопців наших, аж горять до футболу очі,Побігати на перервах й уроках охочі. Маєм профі - це Артур, наша гордість класу. Любимо і поважаєм за красу і вдачу.

Номер слайду 16

Гарна дівчинка і мила Наша Яночка-красива. Характер добрий, щирий має,Бо у спорті толку знає. Добре знає, що фігура –Для дівчинки не халтура. Клас у школі представляєДобрі новини нам сповіщає.

Номер слайду 17

В школі дружба- це святе,Добре Владік знає. У навчанні і футболіДрузям помагає.

Номер слайду 18

Дві перлинки намистинкиІ без вас- наш клас не клас. Андріанка і Вікуся Любимо й цінуєм вас. Мила вдача, добрі очі Дивляться на нас щодня. Серце ласкою тріпоче,до хороших справ охочі.

Номер слайду 19

В нас Артем у класі єГарний приклад подає. Добру вдачу, гумор маєАнглійську вчити закликає.

Номер слайду 20

Юліан у класі класний,Розум світлий, розум ясний!Як до класу забігаєНастрій всім нам піднімає😊Вміє очками стрілятиІ пораду добру дати,Бо з мисливства він мастак,Хлопець хоч куди козак.

Номер слайду 21

На футбол, як на урок Йде Володя крок у крок. Карту світу він вивчаєДо навчання закликає.

Номер слайду 22

В школі треба добре вчитись. Добре діти знають.І Вадим , Роман, Володя. Про це пам’ятають. М’яч у них це друга ручка,Що пише по полю. Гарні ноти, гарні голи. Хлопці-граймо у футбола !!

Номер слайду 23

Наш Олежик гірко плаче. Фотографія не йде. Без зусиль тут не можливо,Враз і фото пропаде. Старання треба прикладати,Щоб фотографом класним стати.

Номер слайду 24

Наш Захар – пацан серйозний,До роботи – дуже грозний. Дисципліна тут у всьому: У великому й малому. Завжди вивчені уроки,Обдуманий кожен крок. Мчить сміливо і відважно. На ракеті до зірок

Номер слайду 25

Святослав за ним у слідЇде в космос на обід.І скейтборд в руках тримає,На ракету не зважає. Вміє дружбу цінуватиІ дівчаток поважати.

Номер слайду 26

Наш Денис прийшов у клас,Мовчки роздивився,Думку гарну він припасІ в колектив влився. А дівчата заглядають,ще одного хлопця мають,і надійного й крутогоне відвертишся - в дорогу!!!

Номер слайду 27

Без Саші в класі сумно і ніяк,Бо він – наш на коні козак!Пораду дасть І скаже влучно,Дівчаткам з ним так просто, зручно. Друзяка добрий і надійний,Манерам гарним вчить постійно.

Номер слайду 28

Привітна і чарівнюся. Наша дівчинка Настуся. Наш – художник першокласний,Запал у неї непогасний. Дружбу вміє цінуватиІ газети малювати,Доручення добре знає,Радо, щиро всіх вітає.

Номер слайду 29

Наші хлопці ого-го!Юрчик, Левчик, Рома і Дмитро!!!Як і ділом так і словом вміють піддержать,Мухи не образять,Хлопці- дайте пять.

Номер слайду 30

Дівчатка в класі - це краса: Улянка - личко миловидне. Софійка - золотко привітне. Настуся – сонечко ясне. Усмішка - вдалий козир їх,Розвеселяє нас усіх. Ви - наші сонечка ясненькіПодружечки такі гарненькі.

Номер слайду 31

А Андрійко Джентльмен –Шляхетний, порядний,Всім у класі помагає, Іншим приклад подає. Вихований, чесний,Добрий і стараний,Наше сонце ясне,Хлопчик-помічник.

Номер слайду 32

Без батьків ми аж ніяк,Кожен з нас без мами не мастак. Без тата як без рук ми всіДо школи ходимо усі. Вчимо уроки разом - просто клас, І збори ви відвідуєте враз. Ви –добрий приклад нам усюди. Разом нас виведете в люди.

Номер слайду 33

Милі ми і неповторні,Ми-красуні, ми-проворні,Очка гарні всі ми маєм,Влучно у серця стріляєм. Ми –окраса всього класу,Ми- дівчатка, гордість наша. Знаємо собі ціну,Опору маємо міцну.

Номер слайду 34

Армія у нас міцна,Солдати – як треба. З нами в класі-добре жити, Бо уміємо «служити». Дівчаток любим і шануєм. Від інших хлопців бережем,Валентинки їм даруєм,Як треба- на руках несем.

Номер слайду 35

Спорт та зарядка – здорове малятко!

Номер слайду 36

Все йому в житті вдається. Хто здоровий, той сміється,

Номер слайду 37

Посміхнулось сонечко: - Що на це сказати?!Попросило літечко ОСІНЬ привітати!

Номер слайду 38

Осінь наша, осінь, золота година, Неба ясна просінь, пісня журавлина…

Номер слайду 39

Осіннє небо, вмите журавлями, Осіннє свято – тихе і святе. Учителько! Ви – світлий образ мами,Дитячих доль відлуння золоте!

Номер слайду 40

Номер слайду 41

DZIDZIO. Перший раз

Номер слайду 42

Миколаю, Миколаю!Я про тебе пам'ятаю,І тому я добре вчусяІ до Бога все молюся.

Номер слайду 43

Подарунки приготує,Всіх вас ними почастує. Треба лиш не забувать –Бога й рід свій шанувать.

Номер слайду 44

Хліб підприємця гіркий, а свято його світле!

Номер слайду 45

Різдвянийярмарок

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Нехай наша коляда по світу лунає!З Різдвом святим, товариство!Христос ся рождає!

Номер слайду 48

Номер слайду 49

На зимових канікулах до Львова!

Номер слайду 50

Номер слайду 51

Підкріпитись після ковзанки

Номер слайду 52

Одна Батьківщина, і двох не буває,Місця, де родилися, завжди святі. Хто рідну оселю свою забуває, Той долі не знайде в житті.

Номер слайду 53

Є нація! Хай знають всі у світі: Ми є! Народ піднявся із колін!І переможно сонце правди світить,Співає гордо наш Державний Гімн!

Номер слайду 54

Україно, соборна державо,Сонцесяйна колиско моя,Ні, не вмерла й не вмре твоя слава,Завойована в чесних боях!

Номер слайду 55

Номер слайду 56

БЕРЕЗНЯ

Номер слайду 57

Ти визнана давно главою всіх наук – Потрібна нам ти скрізь, завжди і всюди. Без математики ми нині як без рук. З тобою з казки дійсність творять люди.

Номер слайду 58

Номер слайду 59

І сняться часто зорі голубі І мама на порозі біля хати. За все, що маю, Мамо, дякую Тобі! За все , що маю і що буду мати!

Номер слайду 60

Де синії гори, де гори Карпати,Туман в полонинах пливе...

Номер слайду 61

Я йду до Вас мої Карпати –Одні такі на цілім світі. 

Номер слайду 62

Карпати, Карпати, зелені Карпати. Навік полонили мене…

Номер слайду 63

А Карпати, а Карпати –Край, який не можна не кохати,Край, що радо всіх стрічає,Де душа сама співає!

Номер слайду 64

В Карпати, в Карпати, в далекі Карпати. Лети, моя пісне, лети!

Номер слайду 65

Школа, школа-другий дім. Добре разом нам усім. Класна мама руку подаєТут ЛЮБЛЯТЬ НАС ТАКИМИ, ЯК МИ Є: Привітними і сумними, Голосними й мовчазними. Разом ми - одна родина,Що крокує до вершини.

pptx
Додано
5 березня 2023
Переглядів
431
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку