Презентація - тест: "Симфонічний оркестр"

Про матеріал
Матеріал додан для використання в освітньому процесі в Дмш та Зош. Контрольне опитування з 12 питань по темі "Симфонічний оркестр. Групи музичних інструментів"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Симфонічний оркестр»Музична література. Клас 3(8),1(6). Тестове завдання.

Номер слайду 2

ГРУПИ СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ

Номер слайду 3

Тестові контрольні питання: 1. З яким музичним жанром пов’язана назва «Симфонічний оркестр»? А) Опера Б) Балет В) Симфонія Г) Сюїта  2. Назвіть кількість музичних груп у СИМФОНІЧНОМУ ОРКЕСТРІ: А) 3 Б) 5 В) 2 Г) 43. Назвіть групи музичних інструментів, на які поділяється СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР ЗА СПОСОБОМ ЗВУКОВИДОБУВАННЯ:

Номер слайду 4

4. Назвіть групи музичних інструментів, на які поділяється СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР: 5. Продовжить перелік інструментів даної групи: А) Скрипка, …., ….., …..; Б) Флейта, ….., …., …..; В) Труба, ….., …., ….; 6. Назвіть інструменти ударної групи: А) З визначеною висотою звуку Б) Без певної висоти

Номер слайду 5

6. Який інструмент, автором якого був Адольф Сакс, являється «проміжною ланкою» між дерев’яними та мідно-духовими? Назвіть його різновиди! 7. Назвіть предків з давнини для таких інструментів: А) Флейта Б) Гобой в) Фагот8. У інструментів струнно-смичкової групи ОРКЕСТРУ: А) Скільки струн Б) По яких інтервалах вони настроєні?

Номер слайду 6

9. Який інструмент, автором якого був Адольф Сакс, являється «проміжною ланкою» між дерев’яними та мідно-духовими? Назвіть його різновиди! 10. Назвіть предків з давнини для таких інструментів ЯК: А) Флейта Б) Гобой в) Фагот11. У інструментів струнно-смичкової групи ОРКЕСТРУ: А) Скільки струн Б) По яких інтервалах вони настроєні?12. Який інструмент СИМФОНІЧНОГО ОРКЕСТРУ зображений на прапорах Англії і на фресках Софійського собору в Києві?

Номер слайду 7

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гріньова Віталіна Віталіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
4 травня 2020
Переглядів
1797
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку