Презентація "Аналіз результативності роботи педагогічного колективу ЦДЮТ на п’ятому етапі науково-методичної проблеми «Формування соціальної компетенції особистості»

Про матеріал
Матеріал підготовлений для підсумкової методичної ради в Центрі дитячої та юнацької творчості. Педагогічний колектив працює над методичною проблемою "Формування соціальної компетентності особистості". Аналіз, результат, рішення.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ РОБОТИ ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕКТИВУ ЦДЮТНА П’ЯТОМУ ЕТАПІНАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ ПРОБЛЕМИ «ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ОСОБИСТОСТІ»Методична рада25.08.2020

Номер слайду 2

На методичній раді 09.09.2015 педагоги були ознайомлені з новим обласним науково – методичним проектом на 2015 – 2020 навчальний рік «Освітні стратегії соціалізації особистості громадянського суспільства» та міською науково-методичною проблемою «Формування соціальної компетентності особистості, як важлива умова громадянського суспільства». В процесі обговорення педагогічний колектив ЦДЮТ прийняв рішення протягом 2015-2020 років працювати за методичною проблемою «Формування соціальної компетентності особистості».

Номер слайду 3

ЦДЮТ – ОСЕРЕДОК ДЕ ІСНУЮТЬ ЗАКОНИ ДОБРА, ТВОРЧОСТІ, РОЗУМІННЯ ТА ТОЛЕРАНТНОСТІ

Номер слайду 4

ДІЯЛЬНІСТЬ ПОЗАШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ СПРЯМОВУЄТЬСЯ НА:

Номер слайду 5

ГОЛОВНА МЕТА РОБОТИ ЦДЮТ ЗА ПРОБЛЕМОЮстворення максимально сприятливих умов для соціалізації особистості, розвиток здібностей кожної дитини,виховання вільної, інтелектуально розвиненої, духовно багатої, фізично здорової особистості, орієнтованої на загальнолюдські та моральні цінності, здатної до успішної самореалізації в умовах сучасного суспільства.

Номер слайду 6

ПЕРСПЕКТИВНИЙПЛАН ДІЙПО РЕАЛІЗАЦІЇ МЕТОДИЧНОЇ ПРОБЛЕМИ

Номер слайду 7

На початку 2019 - 2020 навчального року педагогічний колектив започаткував нову форму роботи для нашого закладу – це «Скарбничка педагогічної майстерності» - методичні надбання досвідчених керівників гуртків. У грудні відбувся заочний тур, педагоги надали електронні матеріали найбільш вдалих заходів, майстер – класів, занять за перше півріччя навчального року.

Номер слайду 8

Ефективно працює творчий педагогічний майданчик, на якому за планом роботи розглядалися та обговорювалися актуальні проблемні питання, навчання та обмін досвідом.

Номер слайду 9

З елементами інновацій та використанням Інтернет технологій відбувся психолого – педагогічний семінар

Номер слайду 10

Започаткована нова форма роботи лепбуки з питань національно – патріотичного виховання. Апробація відбулася в гуртках декоративного профілю. Діти із задоволенням знайомилися з матеріалом, зацікавлено відкривали шухлядки, «двері», конверти, виконували творче завдання, спілкуючись отримували нову інформацію про рідний край, звичаї та обряди в різних куточках нашої країни, закріпляли власні знання про Україну.

Номер слайду 11

Стало доброю традицією, щороку керівники гуртків готуютьтворчі фото звіти

Номер слайду 12

Педагогічний колектив виконує соціальне замовлення, заняття проводяться за обраними типовими програмами МОН України, вихованці гуртків приймають участь у фестивалях, конкурсах, виставках обласного, Всеукраїнського та міжнародного рівня і мають гарні показники. Протягом навчального року вихованці ЦДЮТ прийняли участь у 20 конкурсах

Номер слайду 13

Загалом за підсумками року маємо:257 гуртківців прийняли участь у заходах за межами міста и продемонстрували свій талант та майстерність . До скарбнички перемог ЦДЮТ додалися дипломи, грамоти та подяки у кількості 102 штуки. На підсумки 5 конкурсів чекаємо.

Номер слайду 14

Кращі гуртківці, призери та лауреати обласних, Всеукраїнських фестивалів – конкурсів. Меренчук Кіра, Іванющеко Герман і Пінясова Поліна, «Зразковий художній колектив «Експромт» керівник Панасевич Н. В.,отримали премію міського голови

Номер слайду 15

Окремо необхідно відзначити роботу закладу під час карантину. Нажаль, педагогічний колектив не був готовий до дистанційної роботи. Але з часом педагоги адаптувалися і досить активно приймали участь у запропонованих Комунальним закладом позашкільної освіти «Центр позашкільної освіти» Дніпропетровської обласної ради» флешмобах - майстер-класів з виготовлення великодніх листівок «Великодня веселка»;челенджах: «Мій домашній улюбленець», «Сторінками історії родини», який присвячено Дню пам’яті та примирення, «Віртуальна подорож європейськими країнами «Мандруючи Європою», до Дня Матері «Написане любов’ю слово «Мама», День сім’ї, День вишиванки. Всі матеріали були висвітлені у мережі.

Номер слайду 16

Під час карантину отримали нагороди: Гурток «Веселі намистинки»керівник Пітько Оксана Іванівна

Номер слайду 17

Гурток «Чарівна скринька»керівник Чорнухіна Катерина Юріївна

Номер слайду 18

Гурток «Майстриня»керівник Чорна Людмила Миколаївна

Номер слайду 19

Зразковий художній колектив «Експромт»керівник Панасевич Наталія Володимирівна

Номер слайду 20

Я закінчила роботу над власною проблемою“АЛГОРИТМ УСПІХУ КЕРІВНИКА ГУРТКА В СУЧАСНИХ УМОВАХ СОЦІАЛІЗАЦІЇ”Матеріали узагальнені, роздруковані, отримала сертифікат

Номер слайду 21

НА ОБЛАСНОМУ ТА МІСЬКОМУ РІНЯХ

Номер слайду 22

ТОМУ ПРОПОНУЮ:

Номер слайду 23

САМОРЕАЛІЗАЦІЯСАМОВДОСКОНАЛЕННЯСАМОРОЗУМІННЯСАМООСВІТАСАМОАНАЛІЗДЛЯ КОЖНОГО ПЕДАГОГА ПОЗАШКІЛЬНИКА НАДЗВИЧАЙНО ВАЖЛИВІ: САМОВИЗНАЧЕННЯСАМООЦІНКАНАСНАГИ ТОБІ ПЕДАГОГ!

pptx
Додано
9 вересня 2020
Переглядів
318
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку