Презентація "Будова, технічна характеристика Fronius TransSteel 3500"

Про матеріал
Мета: Сформувати, закріпити та узагальнити знання про будову, технічні характеристики та вміння працювати з напівавтоматичним зварювальним апаратом Fronius TransSteel 3200 Зумовлювати розвиток самостійного мислення, формування вмінь та навиків перенесення знань у нову ситуацію; уміння застосовувати теоретичні знання на практиці, аналізувати результати своєї роботи; розвивати пізнавальний інтерес до предмету. Виховати акуратність, раціональне та дбайливе відношення до матеріалів, любов до професії та прагнення до успіху.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Будова, технічна характеристика Fronius Trans. Steel 3500

Номер слайду 2

МЕТА: Сформувати, закріпити та узагальнити знання про будову, технічні характеристики та вміння працювати з напівавтоматичним зварювальним апаратом Fronius Trans. Steel 3200 Зумовлювати розвиток самостійного мислення, формування вмінь та навиків перенесення знань у нову ситуацію; уміння застосовувати теоретичні знання на практиці, аналізувати результати своєї роботи; розвивати пізнавальний інтерес до предмету. Виховати акуратність, раціональне та дбайливе відношення до матеріалів, любов до професії та прагнення до успіху.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Дайте відповіді на питання. Вкажіть переваги напівавтоматичного зварювання. Які зварювальні матеріали використовуються для напівавтоматичного зварювання?Охарактеризуйте газ СО𝟐. 

Номер слайду 5

Дайте відповіді на питання. Тиск, колір та надпис на балоні з СО𝟐. Охарактеризуйте газ Ar. Тиск, колір та надпис на балоні з Ar. 

Номер слайду 6

Fronius Trans. Steel 3200 Зварювальний пальник. Механізм подачіГазовий редуктор. Присадковий матеріал. Блок охолодження. Джерело живлення. Газове сопло

Номер слайду 7

Зварювальний пальник. Зварювальний пальник (включаючи шланговий пакет) з'єднується із джерелом живлення та забезпечує подачу присадкового матеріалу і дуги. Газове сопло фокусує потік газу і створює захист зварного шва. Залежно від потужності і тривалості включення використовують пальники з газовим чи водяним охолодженням.

Номер слайду 8

Механізм подачіМеханізм подачі дроту забезпечує постійну, точну і безперебійну подачу присадкового матеріалу. За конструкцією може бут вбудованим у джерело живлення або виносним, в окремому корпусі.1-Кріплення котушки з корпусом.2-4-роликовий привід.3- Внутрішня підсвітка корпусу котушки з проволокою .

Номер слайду 9

Газовий редуктор. Газовий редуктор регулює і стабілізує необхідний потік газу.

Номер слайду 10

Присадковий матеріал. У якості присадкового матеріалу використовується дріт суцільного перерізу або порошковий дріт.

Номер слайду 11

Блок охолодження. Блок охолодження забезпечує оптимальне охолодження зварювального пальника.

Номер слайду 12

Джерело живлення. ПЕРЕТВОРЕННЯ: перетворює високу мережеву напругу у низьку зварювальну напругу. ВИПРЯМЛЕННЯ: перетворює змінний струм у постійний струм. РЕГУЛЮВАННЯ: пристосовує параметри до зварювального завдання.

Номер слайду 13

Газове сопло

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

ОТРИМАННЯ ПРАКТИЧНИХ НАВИКІВ У ЗВАРЮВАЛЬНІЙ МАЙСТЕРНІ

Номер слайду 18

ДЯКУЮЗАУВАГУ

pptx
Додано
14 грудня 2022
Переглядів
211
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку