Презентація "Читання з передбаченням Г.Вдовиченко «Мишкова домашня миша»"

Про матеріал
Мета: навчати учнів складати цікаві історії; розширити знання дітей про пригодницькі та фантастичні твори; удосконалювати навички свідомого читання; формувати вміння аналізувати літературний текст за поставленими запитаннями; розвивати увагу, спостережливість, уміння швидко орієнтуватися в тексті; виховувати інтерес до складання фантастичних історій.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Читання з передбаченням Г. Вдовиченко «Мишкова домашня миша»Вчитель початкових класів. Золотівської багатопрофільної гімназіїСтупак Олена Борисівна

Номер слайду 2

МЕТАНавчати учнів складати цікаві історії;розширити знання дітей про пригодницькі та фантастичні твори;удосконалювати навички свідомого читання;формувати вміння аналізувати літературний текст за поставленими запитаннями;розвивати увагу, спостережливість, уміння швидко орієнтуватися в тексті;виховувати інтерес до складання фантастичних історій.

Номер слайду 3

(у+о)·(в+с)·р=з

Номер слайду 4

Розминка. И А О У Е ІИ – налякали когось. А - злякалися саміО - здивувалися. У - розчарувалися. Е - замислилисьІ - посміхнулись один одному.

Номер слайду 5

ГРА « ДРУДЛИ»Про що ви подумали? Що це? На що це схоже?

Номер слайду 6

Гали́на Костянти́нівна Вдовиче́нко (народилась 21 червня 1959, ) — українська письменниця та журналістка. — У дитинстві Галина разом з родиною часто переїжджала з місця на місце. Навчалась у школах Івано-Франківщини, Львівщини, Москви, постійно гостювала у бабусі з дідом у містечку поблизу Коломиї, на батьківщині батька.— Згодом закінчила філологічний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка. Живе у Львові. Працює заступником головного редактора щоденної газети «Високий Замок». Має доньку та сина.2011 року у видавництві «Грані-Т» вийшла друком перша книжка Галини Вдовиченко для дітей — казкова повість «Мишкові Миші» з ілюстраціями художниці Анни Сарвіри.2015 рік: у «Видавництві Старого Лева» вийшла повість-казка для дітей «36 і 6 котів».2016 рік: двостороння книжка для маленьких «Засинай. Прокидайся» («Видавництво Старого Лева»).

Номер слайду 7

Номер слайду 8

СЛОВНИКОВА РОБОТА ПОТЯГ ЗАЛІЗНИЦЯЛОКОМОТИВМАШИНІСТПРОВІДНИКСТРІЛОЧНИКВОКЗАЛКОЛІЯШЛАГБАУМВАГОНРЕЙКИНАЧАЛЬНИК

Номер слайду 9

ЧИТАННЯ ТЕКСТУ В ОСОБАХ

Номер слайду 10

ПРИДУМАЙТЕ ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇХВИЛИНКА ТВОРЧОСТІ

Номер слайду 11

затамувати подих тримати в головіприйти до тямивітром здутипостійно памятатизникнутитихо дихати,щоб зробитися непомітнимзаспокоїтися після хвилювання

Номер слайду 12

Мене здивувало…. Мені сподобалось…. Мене розсмішило…. Мене стурбувало….

Номер слайду 13

Мені було цікаво!Я був (була) впевнена у собі!Завдання були легкі!Мені було нудно!Потрібно більше старатися!В мене виникали труднощі!Рефлексія. Вибудуйте вежу із цеглинок LEGO, підбираючи ті цеглинки, що відображають вашу роботу на уроці.

pptx
Додано
27 березня 2021
Переглядів
2342
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку