Презентація «Читай себе, як книжку» до заняття «Я – це Я. І це чудово!»

Про матеріал
Презентація - самодіагностика «Читай себе, як книжку» до заняття з метою самопізнання; розвитку уміння адекватно сприймати свої позитивні та негативні сторони.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Яка Ви людина?Якщо ви обрали дзеркало — це свідчить, що у вас багато комплексів. Корабель у морі — оригінальна та сильна особистість. Роздоріжжя — людина, достатньо впевнена у собі, але водночас їй завжди потрібна підтримка близьких людей, щоб не почати сумніватися у власних можливостях.

Номер слайду 2

Темна сторона особистостіЯкщо ви обрали ніж — вам притаманна прихована агресія. Якщо ви інколи виявляєте агресію, то потім дуже переживаєте, тому вам потрібно випускати «пар» якимось іншим способом. Якщо ви обрали дитячу іграшку — ви інфантильні, любите іноді прибрехати, «пофантазувати». З іншого боку ви можете виявляти байдужість до людей, які до вас дуже прив’язані. Якщо ви обрали гаманець — у вас надмірно загострене відчуття власного «Я». Ви схильні щось собі привласнювати.

Номер слайду 3

Якщо обрали банан — ви егоїстична людина. Ви не любите товари­ства, намагаєтеся все робити наодинці. Якщо обрали виноград — ви вмієте цінувати та поважати думку ін­ших, ділитися з усім, що у вас є. Любите спілкуватися, веселі товариства, де ви можете виявити свою яскраву індивідуальність. Якщо ви обрали кавун — ви альтруїст. У вас сильний характер, щира душа, ви готові безкорисно робити усім добро. Наскільки Ви егоїстична людина

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
3 червня 2021
Переглядів
517
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку