Презентація " Давня Греція 6 клас"

Про матеріал
На допомогу вчителям історії в Новій українській школі у 6 класі пропонується змістовна презентація до уроку на тему: "Давньої Греції"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Історія Давньої ГреціїДавня Греція - це період історії, що тривав з VIII по IV століття до нашої ери. Це була епоха розквіту грецької культури, демократії та філософії. Помічник вчителя «На Урок»

Номер слайду 2

Поліс. Поліс - це самостійне місто-держава, яке складалося з міста та прилеглих до нього територій. У кожному полісі була своя форма влади, але більшість з них були демократичними. Помічник вчителя «На Урок»

Номер слайду 3

Олімпійські ігри. Олімпійські ігри були спортивними змаганнями, що проводилися кожні 4 роки в Олімпії, щоб вшанувати богів. Змагання включали біг, стрибки, метання та боротьбу. Помічник вчителя «На Урок»

Номер слайду 4

Філософія. Філософія була важливою частиною грецької культури. Вона вивчала питання про суть світу, людини та моралі. Відомі філософи Давньої Греції включають Сократа, Платона та Арістотеля. Помічник вчителя «На Урок»

Номер слайду 5

Міфологія. Міфологія - це система міфів та легенд, які розповідали давні греки про богів, героїв та пригоди. Найвідоміші міфологічні персонажі це Зевс, Посейдон, Афродіта та Геракл. Помічник вчителя «На Урок»

Номер слайду 6

Література. Греки також внесли великий внесок до світової літератури. Відомі грецькі письменники, такі як Гомер, написали епічні твори, наприклад 'Одіссея' та 'Іліада'. Помічник вчителя «На Урок»

pptx
Додано
11 січня
Переглядів
503
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку