Презентація: " День Землі"

Про матеріал
Дана презентація присвячена дню Землі, а саме : - цінностям природних ресурсів; - раціональному використанню води; - необхідністі сортувати сміття; - збереженню природного довкілля;розвивати спостережливість, творчу уяву, логічне мислення;формувати соціальну компетентність; виховувати працьовитість, дисциплінованість.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вихователь Череп Н. О

Номер слайду 2

Так, наша планета Земля – це місце, де є гори, ріки, моря, океани, пустелі, люди, тварини, риби, комахи, птахи та багато чого цікавого. І сьогодні я пропоную вам відправитися в навколосвітню подорож, щоб краще роздивитися нашу планету.

Номер слайду 3

«Вигляд з Космосу»

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Дидактична гра: «Сортування сміття»(Діти сортують зображення відходів в спеціальні міні-контейнери з відповідним знаком: паперове сміття до паперу, пластикове – до пластику і т.д.)

Номер слайду 7

Ми прийшли в чудовий сад,Скільки радості для нас.(Діти крокують). Вліво-вправо подивітьсяІ пташечок роздивіться.(Повороти вправо-вліво). Ось пташечки полетілиІ на землю тихо сіли.(Махають крильцями як «пташки» і присідають).   . Тихо до землі припали,Гарну пісню заспівали. Цінь-цвірінь! Цінь-цвірінь!(Співають). На землі жучків знайшли,Наклювались від душі.(Імітують клювання зерен). Піднялись і полетіли.(Біжать, махаючи крильцями, сідають на стільчики). Фізкульхвилинка

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Ліс після пожежі

Номер слайду 10

Земля прекрасна, вона для тебе:І сонце ясне, і синє небо. Птахи і звірі, моря і ріки. Нехай же буде вона навіки!Планеті  люди добро несіть!Любіть планету і бережіть!

Номер слайду 11

Дякую за увагу!З любовю для дітей

pptx
Додав(-ла)
Череп Ніна
Додано
21 квітня 2020
Переглядів
754
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку