Презентація "Для чого мені потрібно навчатись?"

Про матеріал

Навча́ння — це організована, двостороння діяльність, спрямована на максимальне засвоєння та усвідомлення навчального матеріалу і подальшого застосування отриманих знань, умінь та навичок на практиці. Цілеспрямований процес передачі і засвоєння знань, умінь, навичок і способів пізнавальної діяльності людини.

Але дітям потрібно пояснювати доступніше.. Наприклад, так:

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Для чого мені потрібно навчатись?

Номер слайду 2

Якщо я погано навчатимусь читанню, то в мене не буде гарної вимови і я буду дуже і дуже мало знати слів. І тому коли з кимось говоритиму весь час буде лунати “Е-е-е-е…”, “ну-у-у-у-у…”. Тому, я хочу і буду багато читати!

Номер слайду 3

Якщо я погано навчатимусь математиці, то я не вмітиму нічого рахувати, і навіть не знатиму скільки у мене друзів. Тому, я хочу і буду вчити математику!

Номер слайду 4

Якщо я вчитиму довкілля, то не завжди зможу відрізнити їстівні ягоди від неїстівних, і навіть не завжди знатиму як називатиметься тварина, яку я побачу. Тому, я хочу і буду вчити довкілля!

Номер слайду 5

Якщо я вчитиму інформатику, то зможу не тільки просто дивитись мультики, а і самостійно зможу шукати різні цікавинки. Тому, я хочу і буду вчити “Сходинки до інформатики”!

Номер слайду 6

Якщо я вчитиму українську мову, то зможу самостійно підписувати листівки на свята. Тому, я хочу і буду вчити українську мову!

Номер слайду 7

Якщо я гарно вчитимусь, то виросту розумним, здоровим, веселим, щасливим та матиму файних друзів. Тому, я хочу і буду вчитися!!!

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
5 серпня 2018
Переглядів
2443
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку