Презентація для вчителів англійської мови "5 популярних методів викладання"

Про матеріал
Презентація містить опис основних методів та прийомів викладання іноземної мови, які повинен знати кожен вчитель) П'ять популярних методів, які є дуже дієвими та корисними, обрані за британською класифікацією.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

5 Popular Teaching Methods. Every Teacher Should Know

Номер слайду 2

What are some popular ESL teaching methods?Total physical response (TPR)4 Direct Method1 Communicative Language Teaching (CLT)2 Task-/project-/inquiry-based learning3 An eclectic approach5

Номер слайду 3

Direct Method. Прямий (природній) метод. Для прямого методу все навчання ведеться іноземною мовою, переклади на уроці заборонені, і основна увага зосереджена на мовленні, а не на граматиці. Це робить прямий метод дуже орієнтованою на студента стратегією, яка набула популярності в останні роки.

Номер слайду 4

Communicative Language Teaching (CLT)Комунікативний підхід. CLT підкреслює здатність учнів спілкуватися в реальному житті; учні вчаться робити запити, приймати пропозиції, пояснювати речі та висловлювати свої почуття та уподобання. Оскільки CLT зосереджується на викладанні мови за допомогою завдань у реальному світі та розв’язування проблем, він менше стурбований граматичною точністю і замість цього зосереджується на вільному мовленні.

Номер слайду 5

Task-/project-/inquiry-based learning(навчання на основі завдань, проєктів, запитів) Підхід до навчання на основі завдань є одним із багатьох сучасних методів навчання і зосереджується на постановці цілі для студентів — це може бути звіт, відео чи презентація — а потім виконання трьох основних кроків для досягнення цієї мети: 1. The pre-task 2. The task 3. The review (or post-task).

Номер слайду 6

Total physical response (TPR)Метод повного фізичного реагування. TPR стала дуже популярним підходом, за якого учні реагують на вчителя рухами, такими як імітація, жестикуляція або розігрування мови. Цей метод часто використовується під час навчання молодших школярів, оскільки він не лише допомагає учням збагатити словниковий запас, а й дає вихід для їхньої енергії та допомагає їм залишатися зосередженими, сидячи протягом тривалого періоду часу.

Номер слайду 7

An eclectic approach. Еклектичний підхід (комбінація різних методів)Більшість вчителів вибирають із колекції методів, прийомів та стратегій і використовують те, що їм найкраще підходить, комбінуючи найуспішніші техніки в залежності від типів та цілей уроку. Наприклад, прихильник CLT може запозичити деякі аспекти прямого методу або використовувати TPR.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Василевська Євгенія Анатоліївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
29 грудня 2021
Переглядів
742
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку