Презентація до 24 серпня

Про матеріал
Презентація до Дня Незалежності України День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

24 серпня – велике національне свято нашої держави – День незалежності України!

Номер слайду 2

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

Номер слайду 3

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Номер слайду 4

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу!

Номер слайду 5

Україно моя співуча,Ніжна нене, колиска добра!Я люблю твої древні кручі,Буйну зелень на схилах Дніпра. Ти одвічна — у пісні, у слові,В думах сивого кобзаря,Україно моя казкова,Наше серце для тебе співає.

Номер слайду 6

…Буває часом сліпну від краси. Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, –оці степи, це небо, ці ліси…

Номер слайду 7

…І тумани, і роси краплисті,І героїв славетних життя, -І мале босоноге дитя,Що біжить радо з піснею в полеІ сміється, хоч ніженьки коле!..

Номер слайду 8

…Ти дала мені радісну вдачу,Кров гарячу пустила до жил. Я без тебе нічого не значу,Ніби птиця без крил…

Номер слайду 9

Кожну хвилю у кожну днину. Гріє душу твоє ім'я. Ненаглядна, горда, єдина,Україно моя!

Номер слайду 10

Красивий, щедрий, рідний крайІ мова наша солов’їна. Люби, шануй, оберігай. Усе, що зветься Україна.

Номер слайду 11

У теперішні нелегкі дні ми будемо спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Нехай Господь береже всіх нас!Слава Україні!

pptx
Додано
20 серпня 2023
Переглядів
240
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку