Презентація до бінарного уроку-мандрівки

Про матеріал
Презентація бінарного уроку - мандрівки з позакласного читання та образотворчого мистецтва у 4 класі. Розвивати ключові компетентності: уміння вчитися (організовувати своє робоче місце, орієнтуватися в часі та берегти його, планувати свої дії, доводити роботу до кінця); загальнокультурну компетентність (мовленнєві здібності та норми відповідної культури); громадянську компетентність ( здатність екологічно мислити,бережливо стави-тися до природи); - розвивати предметні компетентності: удосконалювати навички самостійного читання ;послідовно формувати думки і поєднувати їх у звꞌязному мовленні; збагачувати словниковий запас ; учити спостерігати і бачити красу навколишньої природи, розвивати уяву,фан-тазію,образне мислення; зображувати тварину за будовою та пропорціями її тіла; правильно розташовувати зображення на аркуші паперу; самостійно обирати і змі-шувати необхідні кольори та відтінки; виховувати любов та бережливе ставлення до природи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бінарний урок- мандрівка з позакласного читання та образотворчого мистецтва. Тема уроку позакласного читання. Нести добро у світ природи. Тема уроку образотворчого мистецтва. Малювання домашнього улюбленцякотика

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Інтерактивна вправа 1. Тільки спостережливим і терплячимприрода відкриває свої таємниці.2. Вчися спостерігати,прислухатися,думати.3. Слухати тишу.4. Умій дивуватися.5. Будь великодушним ,добрим до всього живого :ти сильніший за кожну стеблинку та комашку.

Номер слайду 4

Перша зупинка «Школа»Друга зупинка«Лугова»Третя зупинка «Лісова»

Номер слайду 5

Василь Сухомлинський«Ластівки прощаються з ріднимкраєм»

Номер слайду 6

Євген Гуцало«Ласощі для білки»

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Любі друзі, діти милі!Хочу я вас попросити,Щоб ви все живе любили,Зла нікому не чинили!

pptx
До підручника
Образотворче мистецтво 4 клас (Калініченко О.В., Калініченко В.В., Сергієнко В.В.)
Додано
28 лютого 2019
Переглядів
818
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку