Презентація до тижня економіки “Територія успіху.” Видатні бізнесмени.

Про матеріал

Презентація до тижня економіки “Територія успіху.” Видатні бізнесмени. Містить інформацію про відомих бізнесменів, яку можна використати при проведенні позакласної роботи з економіки.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

“Територія успіху.” Видатні бізнесмени.

Номер слайду 2

Мрієте працювати на себе? Хочете спробувати свої сили в підприємництві? Шукайте натхнення! Вперед!

Номер слайду 3

Найбагатші люди світу1. Білл Гейтс – 89.1 мільярдів доларів США. Власник і акціонер компанії Microsoft.2. Карлос Слім – 72 мільярда доларів США. Його статок такий великий завдяки успіхам в телекомунікаційних технологіях.3. Амансіо Ортега гаонів – 64 мільярди доларів США. Виробник доступною одягу для кожного. Власник компанії IKEA.4. Уоррен Баффет – 58,2 мільярди доларів США. Інвестор, власник видання The Washington Post.5. Ларі Еллісон – 48 мільярдів доларів США. Засновник всесвітньовідомої компанії «Oracle».6. Чарльз Кох – 40 мільярдів доларів США. Голова ради директорів та генеральний директор Koch Industries.7. Девід Кох – 40 мільярдів доларів США. Співвласник Koch Industries.8. Шелдон Адельсон – 38 мільярдів доларів США. Власник Las Vegas Sands.9. Крісті Уолтон – 36,7 мільярдів доларів США. Вдова сина засновника Wal-Mart Джона Уолтона.10. Джим Уолтон – 34,7 мільярдів доларів США. Молодший син засновника Wal-Mart.

Номер слайду 4

Бізнесмени, що надихають…

Номер слайду 5

Генрі Форд,188млрд. Доларів, СШАЗасновник легендарної Ford Motor Company. Він пройшов шлях від інженера-механіка в компанії Едісона, що поставляє електрику в будинки Детройта, до володаря 161-го патенту, винахідника власної моделі "самохідного бензинового воза" і людини, який вперше в світі реалізував принцип конвеєрного збирання на виробництві.

Номер слайду 6

Стів Джобс,7млрд доларів. Один з батьків-засновників Apple і кіностудії Pixar, був відрахований з престижного коледжу після першого ж семестру. А початок своєї кар'єри комп'ютерний геній присвятив пайці комп'ютерних плат в гаражі і спробам здати їх на реалізацію в найближчі магазини. Хто б міг подумати, що ці кустарні вироби зіграють свою роль в історії і через десятки років світ буде захоплюватися i. Phone, i. Pad, і Mac?

Номер слайду 7

Прізвище якого носять найкращі моделі японської мототехніки, починав з нуля не один раз. Народжений в майже бідній родині сільського коваля, він після закінчення школи довгих 6 років працював учнем авторемонтної майстерні та збирав гроші, щоб відкрити власну справу. Талант механіка допоміг йому з часом заснувати власну компанію, запатентувати кілька винаходів і поставляти запчастини власного виробництва компанії "Тайота". Соічіро Хонда,3млрд

Номер слайду 8

Рей Крок. Людина, завдяки якій мережа Mc. Donald's вийшла далеко за рамки містечка Сан-Бернардіно в Каліфорнії і стала такою, якою знають її в усьому світі. Саме Рею прийшла в голову ідея викупити франшизу у братів Мака і Діка Макдональдсів, а пізніше - і права на торгову марку. Для цього він заложив житло і взяв кредит у банку. Рей Крок продавав франшизи на всіх континентах, окрім хіба Антарктиди, і зумів заробити 600 мільйонів $.

Номер слайду 9

Максиміліан (Макс) Льовчин, 100млн доларів, українець Людина, що створила одну з мегапопулярних світових платіжних систем Pay. Pal. Киянин, який емігрував після розпаду СРСР в Чикаго, закінчив Іллінойський університет і тричі зазнавав невдачі зі стартапами, перш ніж запустив по-справжньому геніальну систему платежів. Продаж Pay. Pal зробила Макса Левчина мільйонером.

Номер слайду 10

Джордж Сорос  $ 24 млрд СШАУгорський єврей, якому вдалося пережити фашистську окупацію, після війни емігрував спочатку в Лондон, де навчався в Лондонській школі економіки і паралельно підробляв офіціантом. Незважаючи на успішне закінчення школи, роботу у фінансовій сфері Соросу довго знайти не вдавалося (великою мірою через національність). Доводилося задовольнятися місцем комівояжера. Багато що змінила еміграція в США і проникнення на Уолл-Стріт. Переживши ряд злетів і невдач, Джордж Сорос став тим, ким став - мільярдером, меценатом, великим гравцем на біржі і фінансовим теоретиком.

Номер слайду 11

Марк Цукерберг 61 млрд доларів, США Програміст і підприємець в області інтернет-технологій, один з розробників і засновників соціальної мережі Facebook.

Номер слайду 12

Білл Гейтс, США 89,1 млрд доларів Американський підприємець, один із творців і колишній найбільший акціонер компанії Microsoft.

Номер слайду 13

Джерела:https://24tv.uahttps://bizua.org

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Снитковская Людмила
    Використаю на класній годині " Як стати успішним"
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
16 березня 2018
Переглядів
7577
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку