Презентація до уроку "День толерантності" для учнів 3-4 класів

Про матеріал
Презентація до уроку "День толерантності" для учнів 3-4 класів наповнена гарними зображеннями, доступною мовою описано для дітей, чудове відео.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

16 ЛИСТОПАДА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

Номер слайду 2

дорослі та дітиrrrrrrrrrr

Номер слайду 3

блондини та брюнетиrrrrrrrrrr

Номер слайду 4

добрі та зліrrrrrrrrrr

Номер слайду 5

повненькі та худіrrrrrrrrrr

Номер слайду 6

лисі та з косичкамиrrrrrrrrrr

Номер слайду 7

люди різних рас та національностей

Номер слайду 8

Всі ми різні, але ми всі рівні

Номер слайду 9

Толерантність. ТОЛЕРАНТНІСТЬ – важлива риса характеру. Вона допоможе тобі товаришувати з різними людьми порозумітися з іншими, не витрачати сил на конфлікти.

Номер слайду 10

Терпимість житиу світі несхожихідей та людей Терпимість до думок і поглядів інших. Милосердя,співчуття, повага,дружба,терпіння. Найважливіша умова миру і злагоди в сім’ї,колективі, суспільствіТолеран-тність Поступливість, активна позиція, визнання прав і свобод людства

Номер слайду 11

Наділимо супергероя рисами толерантної людини Доброта. Нетерпимість. Терплячість. Байдужість. Впертість. Приязність. Ввічливість. Глузливість. Повага. Чуйність. Жорстокість. Грубість. Довіраfillcolorfill.typefill.onrrrrrfillcolorfill.typefill.onrrrrrrrrrrfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onrrrrrfillcolorfill.typefill.onfillcolorfill.typefill.onrrrrrrrrrrfillcolorfill.typefill.on

Номер слайду 12

Вправа «На мою думку»Ситуація Тетяна попросила однокласника Бориса дати їй ненадовго лінійку, тому що вона забула взяти на урок свою. Борис відповів, що не дасть, бо лінійка потрібна йому самому. Через кілька хвилин уроку йому знадобилася гумка, і він попросив Тетяну дати йому свою. Як має повестися Тетяна в цьому випадку? Запропонуйте толерантне вирішення цієї ситуації

Номер слайду 13

ВПРАВА «УСІ МИ РІЗНІ»1. Складіть аркуш навпіл.2. Відірвіть верхній правий кут.3. Знову складіть навпіл.4. Знову відірвіть верхній правий кут.5. Складіть аркуш надвоє.5. Якщо можна, відірвіть правий верхній кут.6. Розгорніть аркуш і покажіть іншим.- Чи можемо сказати, що хтось виконав роботу неправильно, адже аркуші відірвані по-різному?ПОРАДА: поважайте уподобання інших людей, навіть коли вони відмінні від ваших.

Номер слайду 14

Вправа «Так чи ні»

Номер слайду 15

Усі люди різняться між собою: одні мають білий колір шкіри, інші – чорний або жовтий; одні люди високі, інші низькі; одні стрункі, інші повні. Але це не означає, що хтось є кращим за інших.

Номер слайду 16

Толерантність – це милосердя. Толерантність – це доброта душіТолерантність – це співчуття. Толерантність – це повага. Толерантність – це дружба. Будьте толерантними завжди!

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
23 січня
Переглядів
72
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку