Презентація до уроку інформатики для 3 класу на тему:"Редагування презентацій"

Про матеріал
розроблений з використанням мультимедійної презентації, тестів, інтерактивних технологій.Обладнання. Підручник «Сходинки до інформатики» 3 клас ( О.В. Коршунова), робочий зошит «Сходинки до інформатики» 3 клас, (О.В.Коршунова), роздатковий матеріал, мультимедійна презентація, малюнки
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготували: Власюк Валентина Іванівнавчитель початкових класів. Стебненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Звенигородської районної ради Черкаської областіГугля Людмила Петрівнавчитель початкових класів. Гусаківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Звенигородської районної ради Черкаської областіРозробка уроку інформатики 3 клас. Урок № 20 Тема. РЕДАГУВАННЯ ПРЕЗЕНТАЦІЙ

Номер слайду 2

Формувати ключові компетентності:вміння вчитися: виконувати розумові операції й практичні дії .здоров’язбережувальну: формувати навички здорового способу життя; потребу в дотриманні правил техніки безпеки Формувати предметну ІКТ компетентність:ознайомити учнів з типами текстових написів і графічних зображень, що додаються до слайдів; навчити редагувати презентацію; поглиблювати знання про роботу з програмою для створення презентацій;розвивати логічне мислення, кмітливість, просторову уяву, пізнавальну активність;виховувати культуру навчальної праці при роботі з комп’ютером та бережне ставлення до техніки. Мета.

Номер слайду 3

розроблений з використанням мультимедійної презентації, тестів, інтерактивних технологій. Обладнання. Підручник «Сходинки до інформатики» 3 клас ( О. В. Коршунова), робочий зошит «Сходинки до інформатики» 3 клас, (О. В. Коршунова), роздатковий матеріал, мультимедійна презентація, малюнки. Тип уроку. Урок вивчення нового матеріалу. Особливості проведення уроку:

Номер слайду 4

Хочу вам сказати я, Що сьогодні на уроці, Є роботи в нас багато. Треба дещо пригадати,Аби ще мудрішим стати!1. Віршовані рядочки.

Номер слайду 5

- Що я очікую від сьогоднішнього уроку ?2. Вправа «Очікування»

Номер слайду 6

До комп’ютерного класу слід заходити спокійно. Під час уроку можна ходити по класу. Строго забороняється торкатися проводів. Дозволяється самому включати комп’ютер. Працювати за комп’ютером треба чистими руками. Старанно виконувати всі завдання вчителя. Гра «Так чи ні»

Номер слайду 7

Розшифруйте слово, переставляючи букви по порядку. Г у д а р е н н в а я5 6 3 4 1 2 910 7 8 11 Гра «Шифрувальник»

Номер слайду 8

Спростувати брехню Барона Мюнхаузена:створити презентацію можна тільки за допомогою програми Power Point,на кожному слайді можна розмістити тільки графічну інформацію,створену презентацію можна зберегти тільки в одному форматі,презентацію можна застосовувати тільки у сфері бізнесу. - зображення можна вставити в слайд лише один раз. Вправа «Барон Мюнхаузен»

Номер слайду 9

Я малюю. Ось хатинка. Над хатинкою хмаринка. Із хмаринки сипле сніг. А з хатинки лине сміх. Фізкультхвилинка

Номер слайду 10

Вправа 1. Швидко поморгати, заплющити очі і посидіти, рахуючи до 10. Вправа 2. Для кисті руки вправа «Спіймай сонечко», «Півники боряться». Релаксація

Номер слайду 11

- Я вам читаю запитання, а ви стараєтесь знайти відповідь у самому запитанні. Наприклад: Що їв касир під час обідньої перерви? Як називається водойма, де купається влітку Марічка? Що побачив мотоцикліст попереду? Що побачив Карлсон, який спав на даху? Що зламав цап об поріг? Що вилили з цистерни на залізничну колію? - Який спортивний заклад спорудили на пустирі? «Гра зі словом».

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Василенко Катерина Сергіївна
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
pptx
Додано
10 лютого 2020
Переглядів
1823
Оцінка розробки
4.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку