Номер слайду 6
Овочі поділяють на дві групибульбоплоди — картопля, батат, топінамбур коренеплоди — морква, буряк, редиска, редька, ріпа, бруква, петрушка, селера, хрін;капустяні — капуста білоголова, червоноголова, савойська, цвітна, брюссельська, кольрабіцибулеві — цибуля ріпчаста, цибуля зелена, цибуля-порей, цибуля-батун, часник; салатно-шпинатні — салат, шпинат, щавель; десертні — ревінь, сгіаржа, артишок;пряні — кріп, естрагон, васильки, майоран.вегетативніплодові гарбузові — огірки, гарбузи, кабачки, патисони, кавуни, дині; томатні — томати, баклажани, стручковий перець;бобові — горох, квасоля, боби;зернові — цукрова кукурудза.