Презентація до відкритого уроку на тему "Приготування страв з яєць та сиру".Виконана для допомоги проведення майстру виробничого навчання відкритого уроку
Тема нашого уроку: Приготування страв з яєць та сиру
Номер слайду 3
Мета уроку: Навчальна: закріпити теоретичні відомості; формування навичок виконувати послідовно процес приготування страв з яєць та сиру; організація робочого місця; дотримання технології приготування страв; виявлення помилок в готових стравах та визначення їх на якість; Виховна: прищеплення почуття дбайливого ставлення до обладнання, інвентарю, економне використання електроенергії, води, сировини, виховання в учнів почуття відповідальності за якість виконаної роботи; Розвивальна: розвиток в учнів уваги, спостережливості та пізнавальної активності.
Номер слайду 4
Перевірка теоретичних знань Проводиться у вигляді конкурсу. Кожна бригада повинна обрати собі капітана
Номер слайду 5
Питання 1.Які способи варіння яйця ви знаєте? 2.Де використовуються варені яйця? 3.Яєчня - глазунья як її треба правильно солити? 4.Закуска з яєць - це фаршировані яйця? 5. Чим фарширують яйця? 6.Які продукти можна використовувати ?
Номер слайду 6
7. Чим відрізняється омлет від яєчні? 8. Як ділять омлети за способом приготування? 9.При якій температурі випікають омлет? 10. Які продукти входять до складу сирної маси? 11. Якої форми-сирники? 12. Який використовується спосіб тепловій обробці сирників?