Презентація до уроку "Приготування страв з яєць та сиру"

Про матеріал

Презентація до відкритого уроку на тему "Приготування страв з яєць та сиру".Виконана для допомоги проведення майстру виробничого навчання відкритого уроку

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Тема нашого уроку: Приготування страв з яєць та сиру

Номер слайду 3

Мета уроку: Навчальна: закріпити теоретичні відомості; формування навичок виконувати послідовно процес приготування страв з яєць та сиру; організація робочого місця; дотримання технології приготування страв; виявлення помилок в готових стравах та визначення їх на якість; Виховна: прищеплення почуття дбайливого ставлення до обладнання, інвентарю, економне використання електроенергії, води, сировини, виховання в учнів почуття відповідальності за якість виконаної роботи; Розвивальна: розвиток в учнів уваги, спостережливості та пізнавальної активності.

Номер слайду 4

Перевірка теоретичних знань Проводиться у вигляді конкурсу. Кожна бригада повинна обрати собі капітана

Номер слайду 5

Питання 1.Які способи варіння яйця ви знаєте? 2.Де використовуються варені яйця? 3.Яєчня - глазунья як її треба правильно солити? 4.Закуска з яєць - це фаршировані яйця? 5. Чим фарширують яйця? 6.Які продукти можна використовувати ?

Номер слайду 6

7. Чим відрізняється омлет від яєчні? 8. Як ділять омлети за способом приготування? 9.При якій температурі випікають омлет? 10. Які продукти входять до складу сирної маси? 11. Якої форми-сирники? 12. Який використовується спосіб тепловій обробці сирників?

Номер слайду 7

Домашнє завдання

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Розробки уроків
Додано
17 грудня 2018
Переглядів
2150
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку