Презентація до уроку української мови "Префікс - значуща частина слова." 3 клас.

Про матеріал
Презентація до уроку української мови "Префікс - значуща частина слова." 3 клас.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українська мова

Номер слайду 2

Українська мова

Номер слайду 3

Каліграфічна хвилинка

Номер слайду 4

Бліц – турнір1. 2. 3. 4. 5.

Номер слайду 5

Бліц – турнір1. + 2. - 3. – 4. + 5. -

Номер слайду 6

Тема уроку:

Номер слайду 7

Облітав журавельсто морів, сто земель. Облітав, обходив,крила, ноги натрудив. (Платон Воронько) Облітав – _____________Обходив – ____________Натрудив - ____________

Номер слайду 8

шитизшитизашити сорочкувишитипідшити Утворіть словосполучення

Номер слайду 9

Прочитай текст. Раптом Малий почув л…геньке ( ) гудіння: повз вікно повільно пролетів товстий чоловічок. Це був Карлсон, що живе на даху. Він тільки зміряв Малого довгим поглядом і полетів собі далі. Потім зробив нев..личке ( ) коло над дахом, облетів димар і повернувся назад до вікна. Тепер він додав швидкості й підлетів до Малого, ніби літак.

Номер слайду 10

Прочитай текст. Раптом Малий почув легеньке ( легко ) гудіння: повз вікно повільно пролетів товстий чоловічок. Це був Карлсон, що живе на даху. Він тільки зміряв Малого довгим поглядом і полетів собі далі. Потім зробив нев…личке ( ) коло над дахом, облетів димар і повернувся назад до вікна. Тепер він додав швидкості й підлетів до Малого, ніби літак.

Номер слайду 11

Прочитай текст. Раптом Малий почув легеньке ( легко ) гудіння: повз вікно повільно пролетів товстий чоловічок. Це був Карлсон, що живе на даху. Він тільки зміряв Малого довгим поглядом і полетів собі далі. Потім зробив невеличке ( велич) коло над дахом, облетів димар і повернувся назад до вікна. Тепер він додав швидкості й підлетів до Малого, ніби літак.

Номер слайду 12

Астрід Ліндгрен “ Малий та Карлсон”Раптом Малий почув легеньке ( легко ) гудіння: повз вікно повільно пролетів товстий чоловічок. Це був Карлсон, що живе на даху. Він тільки зміряв Малого довгим поглядом і полетів собі далі. Потім зробив невеличке ( велич) коло над дахом, облетів димар і повернувся назад до вікна. Тепер він додав швидкості й підлетів до Малого, ніби літак.

Номер слайду 13

Астрід Ліндгрен “ Малий та Карлсон”Раптом Малий почув легеньке ( легко ) гудіння: повз вікно повільно пролетів товстий чоловічок. Це був Карлсон, що живе на даху. Він тільки зміряв Малого довгим поглядом і полетів собі далі. Потім зробив невеличке ( велич) коло над дахом, облетів димар і повернувся назад до вікна. Тепер він додав швидкості й підлетів до Малого, ніби літак. Пролетів, полетів, облетів, підлетів.

Номер слайду 14

Астрід Ліндгрен “ Малий та Карлсон”Раптом Малий почув легеньке ( легко ) гудіння: повз вікно повільно пролетів товстий чоловічок. Це був Карлсон, що живе на даху. Він тільки зміряв Малого довгим поглядом і полетів собі далі. Потім зробив невеличке ( велич) коло над дахом, облетів димар і повернувся назад до вікна. Тепер він додав швидкості й підлетів до Малого, ніби літак. Почув - _________ Зробив - _____________Повільно - __________ Повернувся - __________Зміряв - _____________ Додав - ______________

Номер слайду 15

Робота в парах “ Знайди друга”

Номер слайду 16

Оцініть себе на уроці

Номер слайду 17

Молодці!Дякую за урок!

pptx
Додано
14 березня 2019
Переглядів
1358
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку