Презентація до заняття-гри «Емоції, як включити ЖИТТЯ!!!»

Про матеріал
Презентація до заняття, що містить наочний матеріал (значення символів асоціацій, зразки метафоричних асоціативних карт).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Заняття-гра «Емоції, як включити ЖИТТЯ!!!»(профілактика емоційного вигорання, пошук ресурсів)Життя вимірюється не кількістю наших вдохів, а кількістю моментів, від яких перехоплює дихання. Майя Енджелоу Життя на 10% складається з того, що з вами відбувається, і 90% з того, як ви на це реагуєте.  Чарльз Свіндол

Номер слайду 2

Проектне бюро «Я – це дім, в якому живу». Малюємо схематично свій дім: фундамент, стіни, дах, труба, вікно, двері, горище, поріг.

Номер слайду 3

ФУНДАМЕНТ вашого дому. Яка це потреба для Вас зараз?СТІНИ вашого будинку. Що на них написано, яка це потреба ?ВІКНА вашого дому. Що вони транслюють, показують, яка це потреба?ГОРИЩЕ вашого будинку, чи є воно взагалі. Що Ви там ховаєте? Яка це потреба ?ТРУБА дому, яка в ній потреба зараз?ДАХ вашого будинку. Яка це потреба ?ДВЕРІ дому, яка потреба?ПОРІГ, чи є він у вас, який він?

Номер слайду 4

10 звичок успіху. Берегти себе. 1. Даремне розтрачання життя. Поважати чуже майно. 2. Брати чуже. Поважати чужі відносини. 3. Не звертати уваги на інші стосунки.4. Говорити правду. 4. Брехати, виправдовуючи себе, що комусь так краще.5. Зближувати людей, допомагати їм. 5. Роз‘єднувати людей.6. Говорити м‘яко. 6. Говорити грубо.7. Говорити по справі. 7. Вести «пусті розмови».8. Радіти чужому успіху щиро. 8. Заздрити.9. Співчувати. 9. Зловтішатися.10. Розуміти причину і наслідки. 10. Не розуміти сенсу життя.

Номер слайду 5

123456

pptx
Додано
20 травня 2021
Переглядів
518
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку