Презентація дослідницько - експерементальної роботи на тему: "Харчові та лікувальні властивості грибів".

Про матеріал
Дана презентація включає в себе характеристику найбільш поширеніших на Поліссі їстівних грибів,що використовується в народній і науковій медицині,в кулінарії.Особлива увага приділяється екології грибів,їх поживній цінності та лікувальним властивостям.Систематизований матеріал служитиме для підготовки обдарованих дітей в МАН.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дослідницько-експерементальна робота на тему: «Харчові та лікувальні властивості грибів»

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ppt_xppt_xppt_x

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Мета роботи:розпочати дослідження грибів, які зустрічаються на території села Зносичі;навчитись користуватися довідниками про гриби;здобувати необхідні знання з різних джерел;підготувати виступ у класі з метою поділитись своїми здобутками та спонукати однокласників до вивчення грибів, які ростуть на території нашого села;учитись бути уважним та спостережливим.

Номер слайду 11

Основні завдання:навчитись правильно збирати їстівні гриби та їх використовувати;навчитись проводити лабораторний дослід;визначати пору збирання грибів;встановити, як гриби використовують для лікування людей.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Картопляні зрази із грибами. Салат «Грибна поляна»

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Дякую за увагу!Бережіть природу!

pptx
Додано
18 грудня 2023
Переглядів
112
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку