Презентація "Формула успіху"

Про матеріал
Кожна людина так чи інакше протягом свого життя весь час ставить перед собою якісь цілі. Всім нам дуже хочеться бути успішними, жити благополучно і забезпечено. Однак далеко не всім вдається досягти своїх цілей. То що ж таке успіх? Що нам заважає досягнути успіху? відповіді знайдете в презентації.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Формула успіху. Підготувала:практичний психолог Юлія ХОМЯК

Номер слайду 2

Як досягти успіху в житті? Якщо бажаєте досягти успіху, то зробіть наполегливість своїм кращим другом, досвід – мудрим порадником, обережність – старшим братом, а надію – ангелом - хранителем (Джозеф Адддісон)

Номер слайду 3

Кожна людина так чи інакше протягом свого життя весь час ставить перед собою якісь цілі. Всім нам дуже хочеться бути успішними, жити благополучно і забезпечено. Однак далеко не всім вдається досягти своїх цілей.

Номер слайду 4

Що таке успіх?!

Номер слайду 5

Сходинки до успіху

Номер слайду 6

Якості особистості, які сприяють життєвому успіху

Номер слайду 7

Формула успіху. УСПІХ(У+С+П+І)•Х

Номер слайду 8

Цей тест можна вважати веселим способом дізнатись про себе трохи більше, зокрема, найбільші страхи, які заважають стати тим, ким ви маєте бути. Для цього потрібно подивитись на зображення та запам’ятати перше, що впало у вічі.

Номер слайду 9

Птахи. Якщо насамперед ви побачили птахів, то зараз найбільшим страхом для вас є зміни. Саме боязнь нового і заважає наблизитись до мрій. Вам би хотілось займатись справою, яку можна взяти під власний контроль і робити цей світ кращим, але ви шалено боїтесь змін. Але без них бажання так і залишаться набором літер на папері. Коріння. Ви є справжнім лідером, який від народження здатен чудово працювати з людьми, скеровувати зусилля у правильне русло та позитивно впливати на інших. Але навіть у вас є страхи, серед яких боязнь ризикувати. Ви дуже добре знаєте, що інколи це необхідно для найкращого результату, але надто боїтесь ставити бодай щось на кін. Обличчя. Вам легко можна назвати креативною людиною, яка здатна генерувати круті ідеї зі швидкістю світла. Але цю рису нівелює ваш страх змін та невдачі. Ви готові працювати на хорошій роботі цілодобово, але мрієте про зовсім іншу кар’єру. Саме страх того, що вас очікує невдача, якщо спробувати наблизитись до своїх бажань, і гальмує весь процес. Дерево. Найбільше за все ви боїтесь залишитись без своєї незалежності. Хоча навколо вас є чимало людей, яким ви подобаєтесь, які хочуть різних стосунків. І вам вони також до вподоби, але страх втратити власну свободу будь-якими зв’язками буває сильнішим за почуття. Варто розуміти, що ваша інтуїція та мудрість може підказати, з якими людьми ви будете рухатись разом вперед, не переймаючись своєю незалежністю.

Номер слайду 10

Що заважає вашому успіху?Перфекціоністом називають людину, яка намагається все виконувати ідеально, при цьому ставлячи для себе завжди завищену планку. Також упереджене ставлення до всього нового, є бар'єром для будь-яких починань. Мотивацію ви повинні самі створити для себе. Але всім вашим планам може перешкодити лінь. Не варто недооцінювати її вплив. Відсутність віри в себе, є вирішальним фактором, що впливає на досягнення успіху. Невпевненість в собі породжує невдачу. Ваш успіх повністю залежить від того, наскільки ви впевнені в собі і в своїх силах. Сила волі змушує вас діяти, а не просто планувати і мріяти, а цілеспрямованість задає правильний напрямок вашим діям. Силу волі і цілеспрямованість можна розвинути в собі. Для цього, вам потрібно почати робити те, що вам здавалося нереальним або складним.

Номер слайду 11

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Шевченко Богдан
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Пов’язані теми
Психологія, Виховна робота
Додано
12 грудня 2022
Переглядів
2328
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку