Презентація "ГЕОБОРД для дрібної моторики і не тільки"

Про матеріал
У чому користь : сприяє психосенсомоторному розвитку та розвиває дрібну моторику, розвиває фантазію і творчий потенціал, а також когнітивні здібності дитини (просторове і асоціативне мислення, увагу, пам’ять), такі непрості геометричні поняття, як форма, розмір, симетрія . Є додатки і посилання на схеми, вправи та ігри.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

(математичний планшет, геометрична дошка, геометрік…)ГЕОБОРД

Номер слайду 2

Презентацію підготувала вчитель початкових класів КЗ “Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13” Кузнецова Наталія Ігорівна

Номер слайду 3

Геоборд – це чудова розвиваюча іграшка; - це багатофункціональна геометрична дошка для конструювання плоских зображень.

Номер слайду 4

Геоборд складається з плоского поля і штирів, розташованих на полі рівновіддалені один від одного по горизонталі і вертикалі. Для роботи з геобордом також потрібні гумки – це можуть бути звичайні латексні канцелярські або тонкі кольорові для волосся.

Номер слайду 5

У чому користь ?Розвиває когнітивні здібності дитини: просторове і асоціативне мислення, увагу, пам’ять.2. Сприяє психосенсомоторному розвитку та розвиває дрібну моторику (розтягування, надягання гумок на штирі – корисна сенсорна «зарядка» для маленьких пальчиків!).3. Дозволяє самостійного вигадувати зображення, а значить, розвиває фантазію і творчий потенціал дітей.4. це відмінний метод розслаблення і зняття фізичного та психологічного напруження у дітей.5. в процесі гри з геобордом дитина засвоює такі непрості геометричні поняття, як форма, розмір, симетрія …

Номер слайду 6

Номер слайду 7

https://youtu.be/D2r. UYmq. Up. NE

Номер слайду 8

Також для тих у кого є i. Pad і Iphone можна встановити додаток для нього Geoboard, by the Math Learning Center У ньому можна промальовувати завдання, а дитина буде виконувати його на своєму математичному планшеті.

pptx
Пов’язані теми
Логопедія, Інші матеріали
Інкл
Додано
2 квітня 2020
Переглядів
1236
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку